![]() |
|
XXX ACİLL.... XXX |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mesut ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Şubat 2011 Saat 09:03 |
Arkadaslar aracım su anda avcılar mepa da hasardan dolayı tamır gormekte tamır ıcın gıderken yolda sag sıs farımın yanmadıgını farkettım ve aracı bıraktıgımda bunlada ılgılenmelerını soyledım .. ampul dedıler orada 1 2 tl fln bırseydır dedıler ıı dedım yapıllsın o zmn .. sımdı aradılar benı sorunun tekrar ampul oldugnu soyledıler ama 40 tl fıyat verdıler sızce ayak ustu soyulacakmıyım yoksa bu fıyat normalmıdır..... adamlar haber beklıyorlar benden bır an once yorum alabılırsem sevınrıım... sımdıden emegınıze saglık....
|
|
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sisleriniz xenon'muydu ?
|
|
![]() |
|
bır ampulse 40 lıra cok. ampul 5 lıra olsa 10 lırada ıscılık versen 15 eder...
|
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
sis komple değişecek galiba , bir ampul o kadar tutmaz.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
sadece ampul demısler... zaten sıs farının kendısı olsa 100 lıraya yakın veya daha fazla olmasını beklerım. orjınal sıs farı ucuz olmuyor...
|
|
![]() |
|
Mesut ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
Sıslerım xenon degıldı .... baska servısı arayıp ogrendım sımdı jaklıymıs normalmıs fıyatı artı ıscılıkle beraber 60 70 cıvarı oluyormus.. karar verdım sıslerı xenon yapmaya bu seferde bızım tunıngcı arkadası aradım aga dedı senın arabaya ucuz xenın olmaz dedı arıza lambası yanar daha osnra da sıkıntı yasarsın dedı .... yanı anlıcanız ya 60 tl vercez :D yada komple farlarla sıslerı xenon yapıp 300 tl bayılacaz ulan 1 haftada 700 tl masraf cıkarttım kendıme durup durup ne akıllanmaz adamım ben yaww :DDDD |
|
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
|
![]() |
|
Hayırlısı olsun kardeşim eğer durumun müsait ise xenon yapman daha mantıklı
![]() |
|
![]() |
|
ya paşam durum musayıdtı de :D yalan olduk bu hafta aştım kendımı :))
|
|
____BLUETAZZ___
|
![]() |
|
xdesign ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 336 |
Mesutçum kendi haline şükret. Ben sözde modifiye için bu ay 500 tl bütçe ayırdım. Gel gelelim egzos cezası, sağ ön çamurluk, Aks, radyatör ve polen filtresi bakımlarına gitti para. Modifiyenin m'si olmadı :)))
|
|
Dünyaya 206 defa da gelsem sadece sen!
|
|
![]() |
|
Boyle suprızlerle karsılasmamak ıcın aracın perıodık bakımını hıcc aksatmamaya ozen gosterırım :d hee kaza maza olayıda oldumu verırım kaskoya halleder kılıf uyduruyoruz mınareye gore allaha sukur :D ama ınana 500 tl ye canavar yapardık senın arabayı bızım burda :D albay sahıdımdır ana sponsorumda o dur :DDDD bu arada her zaman hert aksam her sabah allaha sukur ederım..Hamdolsun :D Hayırlısı olsun senın ıcınde xdesing umarım en kısa zamanda gozunle gormek ıstedıgın gıbı bır makına halıne gelır cıhazın :D |
|
____BLUETAZZ___
|
![]() |
|
servis buldumu kıtler mesut :) banada tek ampula 15 lıra yazmıslardı zamanında o gunden berı yanından bıle gecmıyorum srvısın :)
|
|
![]() |
|
yok aga yok bugunden ıtıbaren bende servısen sogudum... bundan sonra bende buyuk sanayıcıyınm artık :DDD
|
|
____BLUETAZZ___
|
![]() |
|
yusuf206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2011 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
bende modifiyeye ayırmıştım bayağı bi para geçenlerde şanzımandan ses geldi komple söktürdüm ,, sonrasını bilirsiniz :):) sonra ben söküldüm ...ama güzel bir siyah zemin angel arıyorum temiz ve uygun fiyata .... saygılarımla......
|
|
206 XT 118 HP
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
abı napıo 40 tl ya bence cok para valla ne jakı ya
H1 ampul kullanılıyor ıste al kendın bıle degıstırırsın ne gerk var o kadar paraya yazık valla ya komple tesısat cektım ben sıslerın ampullerı 2 tlye mı ne almıstım gecıcı olarak hala yanıyo :D en saglam H1 ampule 40 tl cektıler eger beyaz ampulse belkı fıyat normaldır ama sarıysa verme okadar para
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
geç xenona o paraya ek yap daha iyi olur.. benim sağ sis ampülü kesti, hepsiburada'dan 15tl ye modacar xenon yedek ampül aldım, canavar gibi fark yok ışıklandırmada kendim taktım 15 tl geldi bana işçilik bana ait, kablosu yukarı zor geçiyo ama olsun baya uğraştım ama yaptım eller çizildi felan ama zevkli oluyo kendin yapınca :))
Düzenleyen tigerland - 23 Şubat 2011 Saat 21:11 |
|
![]() |
|
g-demir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
aaah ah biriniz ayırmış 500 lira biriniz harcamış 750 lira! ben ne yapayım beyler? nişan yapıcam diye 30 lira verip led şerit alamıyorum! batsın bu dünya!!!
|
|
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
|
![]() |
|
aga kolayı var :)))) nısandan once bı yemek ayarlarsın :))) hepımız takılı gelırız :))) hem nısan parası cıkar hem yemeklerın parası :))) yalnız parası olmayan da artık jant bass anfı ne bulursa getırır yanında ev hedıyesı olarak ,İ:) tabıı bu ısın sakası ... allah yuva kurana yardım eder paşam elbet gonuller bır olur yollar senın ıcın acılır.....bu arada sanırım xenon olayı da bas agrıtacak... cunku kalıtelı xenon gerekıyormus 206 pluslarda sorun cıkartıyormus onu denıcekler bırde daha onceden bakalım daha nelerle karsılasacaz... fıkır paylasımında emegı gecen arkadaslara tesekkur ederım hepınızın emegıne bılegıne saglık.. konu kapanmamstır cumartesı sabah 9 a kadar yolu var :DDDD
|
|
____BLUETAZZ___
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
|
![]() |
|
Sisşere ve farlara hd xenon fıyat ortalama 300 ama konusup anlasıcaz asagı cekecez her turlu cunku arabanın tum gorselı orada yapılacak garaja gırdımı bıtmeden cıkmasın ıstemıyorum...
Yalnız bende JDM hastalıgı var :D dıkkat ettıysen sıslerımın onunde sarı folyo var :D yuvarlak jdm de yok olsa hıııc dusunmem :D
|
|
____BLUETAZZ___
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |