![]() |
|
206 xt sunrof sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
HeLLFiRe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Şubat 2011 Saat 18:55 |
arabayı yeni aldım arabamdaki sunroof açma kapama tuşuna basıyorum hiç bir kıpırdama yok sizce neydendir sorun ?
|
|
![]() |
|
d3Li ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 153 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
motorundaki cark dişilisin kırılmasından olur buyuk ıhtımal.
moturuna baktırman lazım kısaca.
sunroof tusuna basınca motordan calısmaya dair bir ses gelıomu?
|
|
![]() |
|
HeLLFiRe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
herhanqi bi ses qelmiyor motordan
|
|
![]() |
|
d3Li ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 153 |
calısma belırtesı yok yani. motoruna baktırcaksın o zaman. çarkı kırık olsa motor calısır donme sesını duyarsın ama acmaz |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
sıfırlama yöntemini denedin mi?
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
yusuf206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2011 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
AYNI SORUN BENDEDE VAR BEN ÇÖZÜM BULDUM NE NAPTIN DİE SORARSAN SUNROFF AÇMA DÜĞMESİNİN ÜSTÜNDE MOTORU VAR ONUN UFAKBİŞEY AMA ÇOK PARA SIFIRI 800 TL MOTORU ÇIKARTIM İÇİNDE BİR PLASTİK DİŞLİSİ VAR BEYAZ RENGK DE, O KIRILMIŞ AMA Bİ SORUN VAR,O PLASTİK DİŞLİYİ ÇIKMIYCAK GİBİ KORUMA YAPMIŞLAR ZOR BELA ÇIKARDIK GERÇEKTEN KIRILMIŞ. TORNACIYA AYNISIN YAPTIRDIM BİR HAFTA KULLANDIM AMA AYNI SINI YAPTI YİNE .....ŞİMDİ KARA KARA DÜŞÜNÜYORUM .... :):)
|
|
![]() |
|
se®k@n ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Eylül - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Konum: Ankara|Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
Kronik bi problem, genellikle o çark(dişli) kırılıyo.. Kimyasal yapısından dolayı da kaynak yapılmıyo o parcaya..
|
|
![]() |
|
hiç sıfırlama denemedim nasıl yapacaqım ki sıfırlama
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
ilk olarak motor hiç çalışmıyor dediğine göre sigortasına bak,
ikinci olarak motoru kontol et elektrik geliyor mu gelmiyor mu,
üçüncü olarak mekanizmasını kontrol et belki bişey kırılıp motoru sıkıştırmışdır dönemiyordur,
son olarak da düğmeyi sağa doğru 3. kademeye getirip içeri doğru bastır sıfırlar.
tabi bizdeki sunroof ile aynı ise (:
|
|
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
206 lardakı sunrooflar tavanın ustunde kayan tıpten, 307 lerdekı sunrooflar ıse bırcok aracta bulunan tavan ıcıne gıren modelden. bencede once bır sıgortasına bakılmalı. saglamsa motora gıden kablolara elektrık gelıyormu ona bakılmalı. elektrık gelıyorsa motorda bır sıkıntı olabılır... |
|
![]() |
|
tamam tamam şimdi hatırladım. megane'ler gibi dışarda büyük oluyor. |
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
dısarıda oldugu ıcınde cok kolay calınabılıyor. 4 tane ayak tutuyor.
|
|
![]() |
|
gri ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
sunroof camının çalınmamasını için nasıl önlem alınabilir. Ayrıca sunroof içe gömmeli şekilde değiştirilemiyor mu?
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
oncelıkle sıgorta kutusuna baksan fena olmaz hıc bır belırtı yoksa elektrık gelmıyodur cark kırılsa tıkır tıkır ses gelır ya sıgortadandır yada jaklarından brı cıkmıs olabılır once bunlara bak sonra motoruna baktırırsın
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
kunkor ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mayıs 2010 Konum: Kandıra Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Bugün benimde başıma geldi. Kapattım tam yerine oturdu cayırdamaya başladı. Açmaya basıyorum tık yok kapatmaya basıyorum dişli sıyırmış gibi bi cayırtı geliyor. Sökmeyi deneyeceğim bakalım ne olmuş. Buradan anladığım kadarıyla tamir olmuyo sanırım naapacaz anlamadım.
|
|
![]() |
|
Kemanyak ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Aralık - 1978 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 254 |
Elektrik bağlantılarındaki oksitlenme olabilir. Sigorta kontrol edilmel. Kendi bağlantıları dışında bir aküden alacağınız elektrik direk motora bağlanarak denemesi yapılabilir. Düğme arızalı olabilir. Araç çalışmazken kontak açılır ve sunroof düğmesine basılır eğer gösterge ışıklarında sönükleşme olursa dişlilere bakılabilir.
|
|
Kemanyak Kisses You
207 SW OUTDOOR 1.6HDİ 2008 |
|
![]() |
|
anil307 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2011 Konum: öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
evet benimde aynısı olmuştu sunroof kitlenip kalmıştı calısmıyordu hıc bır sekılde bıraz kurcaladım içeri bastırdım dügmeyi filan (o an tam ne yaptım bilmiyorum canım çok sıkılmıştı bu duruma çünkü ) sunroof kendı kendıne duzeldı normale dondu o olaydan sonra çok nazik kullandım hep zaten pek kurcalamıyorum can sıkıcı bı durum
|
|
307 XSİ 2.0 hatchback 3 (coupe) kapı BEYAZ 2002 lpg/benzin (SATILDI)
|
|
![]() |
|
MaximuS ![]() 1. Vites ![]() 15 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 394 |
geçmiş olsun, çok rahatsız edici bi durum... bi arkadaşım c3 le böyle bi arızadan yaklaşık 2000 tl ile çıktı...
|
|
![]() |
|
sercan5741 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ekim 2012 Konum: Gebze Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sercan5741
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
beyler geç oldu ama sorayım.. bu resetleme nasıl oluyor? benim sunroof açık kaldı kapatamıyorum. herhangi bir ses yok elektrik problemi de yok.
WebRep Tüm değerlendirmeler Bu sitenin herhangi bir değerlendirmesi yok (yeterince değerlendirme yok) |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |