![]() |
|
battery control yardım.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
STALLONE ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2010 Konum: ÖĞRENCİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Şubat 2011 Saat 23:32 |
ustacım yapacağın aşamaları söylüyorum buuu 1.aşama kontağı açınca marşa bastın hiç ses yok 2. kontağı açık bırak farları nı yak eğer yanarsa şanslısın çünkü aküden gelen şanzımana bağlanan yada marş motoruna bağlanan kablolar gevşemiştir ama farlar yanmıyor marşa bastığında alıyor ama maarş motoru tam dönmüyorsa bu akü bitmiş demektir sen kabloları kontrol et saygılarımla .stallone 306 GTİ-6
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Remote control battery low ikazi ile basiniza gelenlerin zannimca bir alakasi yok.
Radyo acikken eger aku belirli bir seviyenin altina inerse zaten eco-mode'a gecer. Sanirim sorununuz ya akuden ya da akuyu sarj etme mekanizmasindan. Bu mekanizmanin basinda alternator var ve arizali olabilir cunku dogru sarj olmayan aku, ilk calistirma esnasinda yeterli olamayip mars basmayabilir. Bunun yaninda kayisinda sorun olabilir. Yani kisaca, once akuyu, sonra da sarj etme mekanizmasini kontrol ettirmenizde fayda var. Düzenleyen koliva - 18 Şubat 2011 Saat 21:10 |
|
![]() |
|
ozi033 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 61 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadşlar remote control battery low ikazını 2 aydır falan alıyodum..burda danışmıştım nedir diye.uzaktan kumandanın pilinn zayıf olduğunu sölemişti bazıları..bu süre içerisinde şunlar oldu.bir keresinde arabanın içini temizlerken sadece radyo açıkkken yarım saat falan sonra marşa bastım çalışmadı.nese bi takviye yaptım çalıştı.bugün de çalıştırmadan silecekleri çalıştırdım sadece..sonra yine marşa bastım yine tık yok.bu sefer yine takviye yaptım ama hiç tık bile demiyo..benzindende değil sorun..içinde yeni 50 tl lık benzin var...o zaman akü tamamen boşaldımı ondanmı sorun.yarın yeni akü alacam.sizce bundanmıdır..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |