![]() |
|
En Çok Tüketici Şikayeti Alan 3 Firma |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Şubat 2011 Saat 10:51 |
|
Bağımsız bir bir sitesi olan www.sikayetvar.com'da hemen hemen her sekörden şikayetler varotomotiv kategorisindeki ilk 10 şirket
İşte en çok şikayet alan 10 şirket!
Şikayetvar.com sitesinin otomotiv bölümünde tüketicilerin en çok şikayet ettikleri otomotiv firmaları ve şikayet rakamları şöyle sıralanıyor: 1) OPEL (657) 2) Renault (565)
3) VW (414)
4) FİAT (400)
5) Ford (367)
6) HYUNDAİ (318)
7) Toyota (275)
8) PEUGEOT (274)
9) Chevrolet (184)
10) CİTROEN (134) 18.02.2011 02:00 Düzenleyen Muhammet ÇAKIR - 18 Şubat 2011 Saat 10:51 |
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||
![]() |
||
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
eee mercedesten şikayet yokmuymuş :D param olunca c200 alacam ya süper alet ![]() |
||
![]() |
||
xdesign ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 336 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
VW 3. sırada Fiat 4. sırada. Bi tuhaflık olmalı :)
|
||
Dünyaya 206 defa da gelsem sadece sen!
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
bu şikayetleri satış oranlarına göre değerlendirirlerse gerçek sonuç ortaya çıkar. farzı misal 3000 pejoda 200 şikayet varken 1000 hyundai de 100 şikayet pejonun çok şikayet aldığı anlamını çıkarmaz. ayrıca şikayet var türkiye firması ve türkler kullanıyor bu siteyi eee türkiyede en satılan marka da illaki fiattır (tahminimce) yani bu gerçei yansıtan bir tablo değildir. |
||
![]() |
||
kabus ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2010 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
|
Honda da dünya genelinde 7.000 aracını geri çağırmış
|
||
2003 PEUGEOT 307 1.4 XR HDİ BEYAZ
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
+10 Daha saglikli bir kiyaslama yapabilmek icin bu listenin beraberinde, Turkiye'de bulunan otomobillerin markalara gore dagiliminin da verilmesi gerek. 10 kilo inek sutunden 1 kilo tereyaginin cikmasi demek, 10 kilo manda sutunden de 1 kilo yag cikarilabilecegi anlamina gelmez. |
||
![]() |
||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
|
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
|
bence almanlar eskı cazıbesını kaybettı artık cok ıyı araclar yapmıyorlar bence o paralar yazık o araclara zaten albenılerıde yok tabı bmw ıle auduyı bunun dısında bırakıyoorum 5 yıla kadar peugeot psa grup pıyasaya ıyıce damgasını vuracak forever peugeott..
|
||
![]() |
||
xdesign ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 336 |
|
Saçmaladın kardeşim. Bmw ve Audi'yi çıkarıyosun listeden. Geriye kalıyor ; Mercedes V.wagen Porsche Hangisi eski cazibesini kaybetmiş? Her üçü de 3 farklı kategoride dünyada yılın aracını almış markalar. Japon mapon hikaye. Alman arabası... |
||
Dünyaya 206 defa da gelsem sadece sen!
|
||
![]() |
||
|
güzel iş çıkarmışsın muamet kardeşim ellerine sağlık
fakat VW bu kadar şikayet almış olması beni çok şaşırttı yav doğrusu |
||
![]() |
||
06ef ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
|
ama vw nin bide satış rakamlarına bakmanızı tavsiye ederim, arkadaşların dediği gibi iş yüzedeye vurulursa daha makul olur, ben yeni kasa dizel jetta için sıraya girdm temmuz dediler anca heryere baktım martta gelcek 1 tane buldum, yani adamlar iyi satıyor, okadar şikayet olması cok anormal değil bence.
|
||
E35
|
||
![]() |
||
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
|
abı sevdegım ıcınde almıyorum zaten hosuma gıtse alırdım zaten ısteyen alabılırız herkesın bakıs acısı farklı mesela 2000 model golf alacagıma gıder 2004 model peugeot alırım aynı paraya hemde 200 bıne yaklasmıs araba almam su an bak pıayasa kac tane sıfır vw grup arac var anlarsın olayı 508 gelmesıyle 308 makjajlanmasıyla ıyıcede dusecektır ben porshe ve mercedesı olaya katmayalım lutfen ben o lıstedekı vw ve opelden bahsedıyorum
|
||
![]() |
||
06ef ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
|
0 ını tercih edenlrin çoğu fiyattan dolayı ediyor zaten o ayrıda bahsettiğimiz firma vw ve opel :D
|
||
E35
|
||
![]() |
||
|
tercih meselesi dostum belkı yarın hosuma gıden arac yaparlar bende alırım zevkler heran degısebılır saygı duyuyorum fıyat olrak peugeot bence onlara gore uygun ve tıp olarak hosuma gıdıyor forever peugeot aynı ozellıkte bır araca fazla para vermek bıraz tuhaf gelıyor bana acıkcası herkes tarafından vw ve opel sevılebılır onlarada bıdım ama acıkcası pek albenısı yok dedıdıgım gıbı zevk meselesı yorumlarına saygı duyuyorum kardesım
|
||
![]() |
||
only_younus ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2010 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 191 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı only_younus
|
bu piyasada bulunan araç sayısıyla da orantılıdır.
|
||
![]() |
||
scuderia ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2011 Konum: Marmaris Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
|
valla sorunsuz denilince mazdayı tek geçerim herhangi bir arızadada gerçekten usta birine verirseniz bidaha kolay kolay arıza yapmaz aynı yerinden.japon firmalarından sadece mazdanın yurt dışında fabrikası yok...
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Biraz daha resmi ve guvenilir kaynaklara dayanarak konusmak icin soyle bir arastirma yaptim. Bu asagidaki veriler 2008-2009 yillarina ait ama yine de bir fikir verir dusuncesindeyim. Asagidaki grafik trafikteki var olan arac sayisini degil de ilk defa tescil belgesi alanlari veriyor.
Asagidaki linkten ilgili calismaya ait pdf dosyasini indirip goz atabilirsiniz. Calismada yine 2009 yilina ait il il, bolge bolge, marka bazli kac tane arac kayitli oldugu verileri bile mevcut. http://www.tuik.gov.tr/IcerikGetir.do?istab_id=72 Kaynak: Turkiye Istatistik Kurumu ![]() Düzenleyen koliva - 18 Şubat 2011 Saat 20:31 |
||
![]() |
||
|
Buyrun buda istanbulda kayitli markalara gore arac sayisi.
![]() Kaynak: Turkiye Istatistik Kurumu Düzenleyen koliva - 18 Şubat 2011 Saat 20:49 |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |