![]() |
|
Yay 106 için genel soru |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Şubat 2011 Saat 00:33 |
arkadaşlar aracımın ön kısmına lastik ve çamurluk arasına 1 parmağım giriyor.ama arka tarafa girmiyor aksı biraz daha aşagıda şimdi 185/60/14 lastik jant var üstünde arkaya 2 kişi binse sürtüyor kasislerde..şimdi torsiyonumu yükseltmeliyim sizce bi öneride bulunurmusunuz?
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
mehmetaydinpug ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Ekim - 1985 Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 100 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmetaydinpug
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
merhaba aynı olayı bende yaşadım 185/65/14 vardı bende yaylar orjinal olmasına rağmen 1 parmak zor giriyodu lastikçimle konuştum bana bi 185/55/14 var takalımmı dedi oky dedim taktık on numara oldu arabanın gidişi değişti yakıtıda etkiliyomuş büyük ebat olunca diye duydum piyasada zor buluyomuş birde aklında bulunsun
|
|
2000 106 Quicksilver
HAYAT SENİNLE GÜZEL PUG |
|
![]() |
|
klemann ![]() 1. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
185/55/14 lastik takarsanız sorun kalacagını sanmıyorum. yanak inceliğiin yakıtla alakası oldugunu dusunmuyorum, cunku surtunme olayını yapan yanak değil tabandir. bu ebatı piyasada bulmak cok kolay, herhangi bir lastikciden tedarik edebilirsiniz.
|
|
![]() |
|
baphomett ![]() 1. Vites ![]() ![]() 19 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı baphomett
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aynı sorun bende de var kardeşim ama sürtünme yapan taban değil yanak senin verdiğin ölçüler 185/55/14 yani arkaşın lastik tabanıyla aynı.Arkadaşım eğer durumun varsa ilk tavsiyem git torsiyonlarını söktür ver tornaya sıfırlasınlar ama o kadar durumum yok diyosan eğer torsiyon tamir takımı al bilyaları flan değiştir hepsini bide arka jantlarına göre 2 tane flans al bu şekilde seni hiç olmassa 2-3 sene daha idare eder
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |