![]() |
|
Yay ve silecek sorunu?? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mehmetaydinpug ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Ekim - 1985 Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 100 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmetaydinpug
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Şubat 2011 Saat 02:28 |
merhaba arkadaşlar
bende 106 xsı var 94 mod. öncelikle aracımda 185 55 14 lastik orjinal jant var aracıma 3.5 spor yay taktırmak istiyorum piyasadaki durumu nedir 2, el tavsiye edebilirmisiniz?Ne kadar düşme oranı sağlarız2 parmak girermi lastikle çamurluk arasına son birşey daha var? ön silecek motorundan aşırı bir ses geliyo silecekleri kaldırıyorum çalıştırıyorum yine aynı ses yanımda kız arkadaşım varken silecekleri açmaya utanıyorum ne oluyoruz gibisinden
![]() Düzenleyen mehmetaydinpug - 17 Şubat 2011 Saat 02:30 |
|
2000 106 Quicksilver
HAYAT SENİNLE GÜZEL PUG |
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
![]() ![]() ![]() ![]() |
yay olayına gırmedım daha gırsem bılgı verırdım ama cam silecek motoruna onerı yapabılırım :) silecek motoruyla alakası yok o sesın sanırım motorun cevırdıgı kollar var onlar küf tuttugundan yapabılır basıma gelmıstı bı defa
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
muhammet çözümüde yazrmısın kardeşim bendede var
![]() |
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mesela sileceği çalıştırıyorum ses yok bende ama araç ilerlerken tıkır tıkır ses veriyor sanki bi vida sıkılacakmış gibi yada gevşemiş gibi silecekle cam arasındaki yerden geldiğinden eminim motordan değil ama bi türlü bulamadık tamirciyle :) çok bi sesi yok ama takıldımı takılıyor insan...
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
mehmetaydinpug ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Ekim - 1985 Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 100 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmetaydinpug
![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşım öyle böyle ses değil bende ki haşur huşur haşur huşur bıktım tövbe yağmur yağmasın diye dua edicem en sonunda
![]() |
|
2000 106 Quicksilver
HAYAT SENİNLE GÜZEL PUG |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |