![]() |
|
şanzıman revizyon |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
buruker ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Kasım - 1982 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Şubat 2011 Saat 19:40 |
arkadaşlar merhaba.bende peugeot 307 var 8 aydır.arabada şanzıman sorunu mevcut.soğukken sorun yok ama ısınınca tiptronik devredışı kalıyor.vites geçişleri sapıtıyor 30 devirde vites atan araba 50 de zor vites atıyor.durup hareket ettiğimde küt diye bi ses geliyor sanki arkadan biri çarpmış gibi.bugün ustaya götürdüm denedi şanzıman revizyona girecek dedi.araç 120000de.en az 2000tlye patlar dedi.yorumlarınızı alabilirmiyim.revizyona giren şanzıman tekrar sıkıntı verir mi.fiyat olarak hangi rakamlarda yapılıyor
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben revizyon yaptırdım selenoid valfleri ile birlikte toplamda 2000 lirayı buldu benimde. Çok şükür sorum yok şimdi. Herşey yoluna girdi. Ben Afyon Peugot Kutlu Kardeşler vasıtasıyla Ankarada yaptırdım. Sen bu işin kaynak yerindesin..
|
|
![]() |
|
buruker ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Kasım - 1982 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
evet burda iyi ustalar var.iyi olduğunu düşündüğüm biryere bıraktım arabayı yarın beni bilgilendirecek.hayırlısı |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
istanbulun neresindensin?
bu konu ile ilgili yorumlar forumda mevcut onları bi araştır istersen, revizyona girmeden halledebilirsin belki?
benimde revizyona girecek dediler ama yağ değişimi ile sorunu çözdüm. Sitede konu ile ilgili benim ve arkadaşlarımın yorumları var onlara bir göz at olmadı bana pm atarsın yardımcı olurum.
bu sorunlar sadece ve sadece fazla ısındığı için oluyor. önlemini almayınca revizona kadar gidiyor.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
pm ne oluyor.
evet ısındığı için oluyor bu sorunlar.bıktım iyice bugün bıraktım ustaya.güvendiğim içinde tamam dedim revizyona.forumda araştırdım ama pek bulamadım açıkçası.ben ümraniyedeyim.sende de aynı sorunlar mı vardı.ben 2 ay önce serviste yağ ve selenoid değişimi yaptım bi işe yaramadı
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
pm özel mesaj oluyor. forumda bazı konuların linkini paylaştım oralarda aradığın bilgilere ulaşabilirsin. bunlar;
ve
başlıklarında konu ile ilgili yorumlar var.
usta olarak da bostancı sanayideki avni ustayı tavsiye ederim. adam işinin ehli.
saygılar.
|
|
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
evet avni ustaya bıraktım zaten.bugün topluyorlar bakalım hayırlısı
|
|
![]() |
|
iyi yapmışsın ben şahsen adamın ustalığına güveniyorum.
ayrıca aracındaki sorunları zaten yazdığın için biliyoruz ve bu sorunlar karşısında neyi kaça değiştirdin işlem bittikden sonra değişme oldumu sorun devam ettimi gibi bilgileri bizimle paylaşırmısın.
aynı sorunu yaşayan arkadaşlara da yardımcı olmuş oluruz.
|
|
|
![]() |
|
kizilhakan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Temmuz - 1976 Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kizilhakan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bendede al4 triptonik şanzuman var senin sorun baya büyük gibi istanbulda isen data peugeout ibrahim usta var atatürk oto sanayi sitesi 51 sokak bu konularda uzmandır san yardımcı olacaktır
|
|
206 x line 2004 otomatik benzin bağımlısı
|
|
![]() |
|
yarın alacağım arabayı.bugün konuştum parçalar gelmiş topluyorlardı.neler değişti bilmiyorum yarın öğreneceğim.sonucu forumda paylaşacağım
|
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hadi bakalım hayırlısı umarım sorunun çözülür.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
06ef ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
bendede arasıra automatic gear fault yazıo arabayı stop edip çalıştrmam gerekiyo ama geçen araba daha soğukken yaptı...
|
|
E35
|
|
![]() |
|
bende sorunlar gear fault hatasıyla başlamıştı.kapatıp açınca düzeliyordu.sonra hata vermemeye başladı ama bahsettiğim sorunlar ortaya çıktı
|
|
![]() |
|
arkadaşlar 2750tl ye patladı bana.detayları daha geniş bir zamanda yazacağım.inşallah bundan sonra bir sorun olmaz.
|
|
![]() |
|
307 lerin şanzımanlarında böyle bir kronik hata olduğu için herkezde görülüyor. ama revizyona girince ve yaptırdığın adam gerçekten ustaysa bidaha sorun çıkaracağını sanmıyorum.
ama bozulması konusunda ki en önemli etkenlerden biri ısınma problemidir. bu problem sonucu yeni parçaların bozulması münkün olabilir. ısınma problemini çözmek lazım.
|
|
|
![]() |
|
2750 tl verdik ama şuan sorun yok gibi.inşallah bundan sonra problem olmaz.herşeye rağmen peugeot:)
|
|
![]() |
|
neler yapıldı kaça yapıldı açıklayacaktın senden haber bekliyoruz buruker
|
|
|
![]() |
|
evet arkadaşlar kusura bakmayın geç döndüm foruma.revizyon işlemi yapılalı 10 gün oldu.ataşehir beylikdüzü arası gittim geldim sorun yok.yalnız araç park ederken rene dokunduğumda hırr hırr diye ses yapıyo rolantisi düzensiz sanki.daha önce yoktu.birde park hal,indeyken kapıyı açıp sesi dinledim vitesi d ye veya p ye alırken ssss diye ince bir ses var normalmidir bilmiyorum.avni ustaya bigidip soracam.gelelim listeye
1takım conta 235tl
2adet band 240tl
1adet filtre 35 tl
1adet band vidası 150 tl
1adet burç takımı 220 tl
1adet pompa kapağı 150 tl
türbün evizyonu 300 tl
2adet elektrovana 240 tl
1adet eşanjör 225tl
1adet eşanjör civatası 25 tl
temizlik sıvısı 50 tl
7litre yağ 140 tl
işçilik 320 tl
toplam 2750 tl.fikir ve yorumlarınızı bekliyorum.saygılar...
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
masallah ıyı rakam tutmus yanı :(( ınsallah uzun zaman sıkıntısız kullanırsın.
yalnız lıstedekı band vıdası nasıl bırseymıs yaa 150 TL fıyatı var...
|
|
![]() |
|
band vidası değilmiş band taşıymış.yalnış yazmışım |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |