![]() |
|
lpg yı taktırdım en sonunda canıma tak etmıstı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Şubat 2011 Saat 19:00 |
|
arkadaslr lpg donusumu dun yaptırdım ve aracımı bugun teslım aldım.bende lpg lıler kervanına katıldım.
|
||
![]() |
||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
hayırlı olsun kardesım ne marka taktınız?
|
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||
![]() |
||
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
brc taktırdım psa modulle beraber 1600 tl
|
||
![]() |
||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
![]() |
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||
![]() |
||
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
|
Kullandikca yorumlari bekliyoruz hayirli olsun
|
||
![]() |
||
mod55 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
|
Hayırlı olsun memnun kalıcağınıza emiynim :).
|
||
![]() |
||
|
su an sıkıntı yok tabı yenı ankarda goral peugeot servısınde taktırttım bı sıkıntı olmaz ınsallah arkadasıın 206 ya taktırtmıstık aynı yerde bı sıkıntı yok yorumlarımı yazacagım adamlarda ıscılık ıyı nede olsa peugeot orjınal servıs 100-150 tl fazla verdım ama kafam dınc herkese tesekkur ederım
|
||
![]() |
||
se®k@n ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Eylül - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Konum: Ankara|Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
|
Hayırlı olsun..
|
||
![]() |
||
ACHTUNG ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Konum: BALIKESİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
|
hayırlı olsun bol bol gezersiniz artık
her ne kadar güvenilir bir uygulama olsada lpg ye hiç sıcak bakmıyorum aracımda çok yakıyor ama idare edeceğiz artık
![]() |
||
![]() |
||
alaaddin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2011 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
|
hayırlı olsun...
ne kadarda sıcak bakmasakta lpg ye yakıt fiyatları mecbur baktırıyo
|
||
iyi çalışmalar
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
hadı hayırlısı olsun. sende artık gaz pedalına rahat basmayı ve motorunun gucunu bol bol hıssedersın :))
|
||
![]() |
||
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
|
hayırlı olsun bide biz lpglenebilseydik
![]() |
||
![]() |
||
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
|
hayırlısı olsun artık darısı başımıza diyoruzdaaa dur bakalım .
|
||
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
||
![]() |
||
|
hayırlı olsun güle güle kullanın. ahhh ahhh
![]() |
||
![]() |
||
|
ah cekme ne olur, ıste senınde olur
![]() ![]() ![]() Allah cektırmesın
![]() |
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
|
sagolun arkadaslar gaza basmaya basladım artık onceden korkarak basardım
|
||
![]() |
||
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
|
hayırlı olsun.
PSA modül benzin göstergesindeki dengesizliğimi gideriyor? benzin göstergesinde inip çıkmalar varmı şu anda kafasına göre?
|
||
![]() |
||
|
evet benzin göstergesindeki sorun ıcın takılıyor arac her calıstıgında arac sankı yenıden benzin almış gibi algiliyor fakat yolda gıderken tekrar dusuyor sankı benzinde gıdermiş gibi
|
||
![]() |
||
|
Haydi hayırlısı Olsun
Doğru Seçim yaptığına inanıyorum şahsen |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |