![]() |
|
Yolda durmuyor yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
phaselispa ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Nisan - 1986 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı phaselispa
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Şubat 2011 Saat 14:35 |
Selam arkadaşlar arabamın lastiklerini değiştirdim. ilk 1000 km normaldi ama şu anda yolda durmuyor desem yeridir. virajları dönerken sürekli kayıyormuş havası veriyor. dün bi arkadaş kullandı, ben sormadan söyledi oda, yol tutuşunda acaip bi azalma var. lastikler 205 40 16. yere basan kısımda büyüdü bu araba neden sürekli kayacakmış izleimi veriyor? acaba viraj demirlerindemi bi sorun var?
206 dizel araç buarada
|
|
2005 PEUGEOT 206 FELİNE 1.4 HDİ
Dahi anlamıdaki de ayrı yazılır Alex "De" Souza |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vıraj demırıyle alakası olacagını sanmıyorum...
cunku lastık degısınce vıraj demırıne bırsey olmaz. bence kullandıgınız lastıkten ılerı gelıyor olabılır. daha once kumho ku31 ecsta spt 195 45 16 lastıklı alcaltılmıs bır 306 xt kullanmıstım ve sok olmustum. kendı aracım gıbı yol tutmuyordu. aracı yatırmamla beraber tatlı tatlı kayıyordu. bu duruma hıc anlam veremedım ama ben lastıklerden oldugunu dusunuyordum...
ayrıca 205 40 16 yerıne 195 45 16 206 ıcın cok daha uygun bır olcu. aklında bulunsun...
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Lastiklerin markasi ne bu arada?
Kotu lastik + kotu zemin sartlari = Az tutus |
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
bencede lastikden kesinlikle.
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
kesinlikle lastikten yapıyor. 106 ımda önce kumho vardı ecsta supra virajda fena kayıyordu ve zor duruyordu. Sonrasında goodyear f1 e geçtim ne kayma sorunu kaldı nede durma. bana kalırsa tüm araçlarda orta seviye dunlop tan alt sınır lastik araca takılmamalı.
|
|
![]() |
|
phaselispa ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Nisan - 1986 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı phaselispa
![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar şimdi sanayiden geldim. lastikleri ankaradan almıştım şimdi antalyadayım.
tanıdık ustaya götürdüm, test etti gerçekten atıyor arkayı. Önce rotcuya, gittim baktı sorun yok dedi. sonra ustama gittim. buçları kontrol ettirmek için. ondada bi sorun yok. lastikçiye gittim, lastikleri ö arka yap dedi, tabanındaki dişlerden oluyodur dedi. sebebi önden çekişli olduğu için ön bitmiş arkada duruyor hala. onu da yaptım. yok bana mısın demiyo 70 le giderken acaip derecede kayıyo. bu arada lastikler yeni. markası toyo tires ölçüler 205 40 16. kafayı yiyecem valla, hala bi çözüm yok. servise mi gitsem acaba
|
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
toyo nun yol tutması lazım yaklasık 2 sene önce toyo proxes t1r kullandım harikaydı. Lastiklerin üretim tarihi ve diş kalınlığı gerçekten azaldıysa yapabilir. Sanırım aldığın lastiklerde çıkmaydı eger eski lastiklerse toyolar yaklasık 2-3 yıldan sonra sertlestiğini ve performansını kaybettiğini duymuştum. Lastiği ihmal etme yenisi al derim en kötü önlere.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı phaselispa
lastikler sıfır zaten daha üstünde mavi yeşil şeritleri duruyor. başka lastikçilere de sordum onlarda aynısını diyo, lastikler kaliteli bunlarda sorun olmaz. lastikleri aldığım kişi aradım lastikler 2010 üretim diyor.
|
|
|
![]() |
|
O zaman araçta bir sorun vardır. Toyolar çok iyi yol tutuyor. Sağlam bir rot-balanscı bulursan önce ona yoksa öyle biryer yakınında servise götür derim. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı phaselispa
off valla sinir bastıya...
|
|
|
![]() |
|
hallolmayacak şey yok sağlık yerinde olsun gerisi problem değil
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı phaselispa
hayır sanayiye gittim herkes baktı sorunun cvp bulamadı. şundandır deseler tamam ama yok. en son dedikki torsiyonla yayı yapalım ondan sonra bakalım. ama bişey fark edeceğini sanmıyorum. bizim yollarda hep virajlı şehir içinde sürmüyoruzki arabayı.
|
|
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
yeni lastik nasıl bu kadar savurur anlamıyorum ? ben 106ya kumho ecasta takdım 4 tane hiç memnun değildim ama toyo iyidir acaba üretim hatasımı var?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı phaselispa
ya aldığım adamı aradım hata yoktur onlarda dedi 2010 üretimi onlar dedi. üstündede yazıyo zaten
|
|
|
![]() |
|
klemann ![]() 1. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Toyo cok kaliteli bi lastik bencede, ucuz bi lastikde degil herseyden once. ama kumho da kotu bi lastik degil, aracımda kumho ku911 var, 195/45/16 ebatlarinda. viraja sert girsemde, virajda gazi koklesemde cok iyi yol tutuyor. ayrica fren mesafeside harika. tanidigin bi lastikci var ise git bi denemelik taktır bence. hic olmazsa kafanda soru isareti kalmaz.
|
|
![]() |
|
mendirek ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
arkadşım lastiklerin temiz. ön salıncaklar degişecek. sorun bitecek 400 tl paran gidecek. yada lastiklerin havası inikmiş gibi aracın saga sola kaçı verecekmiş gibi yüregin kabaracak. saglıcakla
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı phaselispa
valla lifte çıktı baktılar ama salıncak filan demediler. biliyorum ne yapacam
|
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
valla kardesım ben 195*50*15 taktım ınanılmaz sekılde arabanın yol tutusu arttı markada oyle aham saham bısey degıl GT radial diye bi marka bu lastık bu kadar yol tutusu varsa senın arabada daha cok olması lazım sen havalarını kontrol et bı lastıklerın rot balansa sok aracı bırde kımse farketmemıs olabılır sadece soyluyorum komık geleblır ama lastık ebatları yanlıs takılmıs olmasın bırı farklı bırı farklı yanı onlarıda bı kontrol et sebep %90 lastıkdır yol tutusu baska bısey etken degıldır bence
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı phaselispa
salıncak ne işe yarar ki?
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı phaselispa
bi arkadaşta gti var onun lastilerle bi değiştireyim bakalım ne olacak. eğer lastik çıkarsa gitti bizim 1500 tl
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |