![]() |
|
Peugeot 206 ile ilgili birkaç sorun. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ekinoks44 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Şubat 2011 Saat 21:17 |
Peugeot 206 XT 1.4 2003 model Otm Vites aracım var alalı iki ay kadar oldu günde 110 km kadar yol gidiyorum ama araçtan çok memnun değilim sıkıntılı bir araç gibi geliyor bana bunlardan bazıları;
1)KM sayacı bazen çalışmıyor 0'da takılı olarak kalıyor. Bazende çalışmazken yolda giderken bir anda çalıştığını görüyorum.
2) Aracımın harareti çabuk yükseliyor birkaç defada stop uyarısı aldım yokuş çıkarken özellikle akşam trafik yoğun olunca dur kalk fazla olduğunda oluyor bu
3) Bu olayıda dün yaşamaya başladım LPG uyarı verdi bitiyor diye benzine aldım bende ama benzinde yokuşları çıkamadım nedense araç çok zorlandı hemen sağ şeride attım kendimi LPG aldım araç canavar gibi oldu ondan sonra bugün yine çalıştırdım arabayı LPG de bu kez yine araba çok zorlanmaya başladı gazı yememeye başladı sanki neden böyle oldu?
Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim arkadaşlar..
|
|
![]() |
|
UGuRs ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2011 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 185 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
2) Aracımın harareti çabuk yükseliyor birkaç defada stop uyarısı aldım yokuş çıkarken özellikle akşam trafik yoğun olunca dur kalk fazla olduğunda oluyor bu
buna benzer bir sorunuda ben arabamı aldıgım gün yaşamıştım araç fazla dur kalk yaptıgı zaman hararet 130 dereceleri görüyordu STOP yanıp yanıp sönüyordu aracı biraz dinlendirdiğimde geçiyordu sonra tekrar geliyordu aynısı gibi oluyorsa 2.fan devreye girmiyormuş öyle demişti tamirci
hararet müşürü ve termostatını değiştirdim düzeldi
Bu olayıda dün yaşamaya başladım LPG uyarı verdi bitiyor diye benzine aldım bende ama benzinde yokuşları çıkamadım nedense araç çok zorlandı hemen sağ şeride attım kendimi LPG aldım araç canavar gibi oldu ondan sonra bugün yine çalıştırdım arabayı LPG de bu kez yine araba çok zorlanmaya başladı gazı yememeye başladı sanki neden böyle oldu?
benim araçtada benzinde gaz yemiyordu önceleri böyle başladı sonra birden araç hiç çalışmamaya başladı 2 defa yolda bıraktı beni ikisindede tamirci cagırdım anca öyle çalıştırabildik
sorunum gaza ne kadar basarsam basayım benzindeyken araç gaz yemiyordu sonra kendiliğinden atılıyordu çoğu defa motor soğukken çalıştırmak için baaya çaba harcıyordum
sanayide benzin pompasını değiştirdim sorun yine devam etti
şamandırayı komple değiştirdim ( parçacı bire bir orjinal dedi hakikatende servistekiyle aynıydı hiç bir farkı yoktu)
ama yine olmadı
enjektörlerimi değiştirdim yine olmadı
en sonunda servise gidip orjinal şamandıra alıp taktırdım 380 tl gibi bir fiyatı vardı düzeldi şuanda hiç bir sorunu yok
bide ben size soru sorayım aracınız ne kadar yakıyor tüpte ben 330 un altına düşüremedim
|
|
KahramanKentli...
|
|
![]() |
|
ekinoks44 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
![]() ![]() ![]() ![]() |
LPG de 110 Km'lik yola 30 TL yakıyor. Arkadaşımda palio var 1.2 aynı yola 17,50 yakıyor dedi ama onunki manuel tabi. Bu arada Kahramanmaraşlısın sanırım benim arabada hemşeri sizinle
Düzenleyen ekinoks44 - 08 Temmuz 2014 Saat 11:59 |
|
Peugeot 206 XT 2003 Otomatik Vites
Ford Fiesta Comfort 2006 Otomatik Vites Ford Focus Titanium 2013 Powershift |
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
bı kac gundur km sayacında bendede sorun var bazen duzelıyor bazen gıdıyo :d anlamadım ne ıs km teli mi cıktı dedım km kasketını cıkartttım bı baktım şoke oldum :d km teli yok :d elektronıkmıs oda ne yapcagımı sapıttım ama hala aynı duzeltemedım :d bılen varsa yazsın yaw
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
UGuRs ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2011 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 185 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evet Kahramanmaraşlıyım
samsuna benim arkadaşın clio sunuda göndermiştik :D
benimkide aynı yakıyor 40 lirayla en fazla 130 km gördüm :D
|
|
KahramanKentli...
|
|
![]() |
|
AYDIN SEKER ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2011 Konum: INGILTERE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AYDIN SEKER
bende 307 1.4 dizel var 144 kilometrede 30 tl yakiyor
|
|
![]() |
|
AYDIN SEKER ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2011 Konum: INGILTERE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AYDIN SEKER
oda sehir icinde
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
benzin hortumu çatlamış dedi usta değişti arabanın çekişinde çok sorun kalmadı diğer sorunlarıda çözeriz umarım..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |