![]() |
|
aracınıza sahip çıkın |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
kara61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Şubat 2011 Saat 20:23 |
![]() |
|
msk61
|
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
öncelikle geçmiş olsun arkadaşım.Maalesef yetkili servisler aracı satana kadar her türlü taklayı atıyorlar ama sattıktan sonrada yükümlülüklerini yerine getirmekten kaçıyorlar. Bence sorununu yetkili ana distribütör bayiye aç. Ne demek amartisör kapsam dışı.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
kara61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
peuguot tüketici hattını aradım aynı şeyi dedi amartisör garanti dışı onu kabullendik diyelim ama araç hatalı gelmiş amartisör ilk aldığım günden beri bozuk anlaşılan |
|
msk61
|
|
![]() |
|
m.peker ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Kasım 2010 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 649 |
benimde 30000 kmde porya bilyesi bozulmuştu daha araba 1 yılını doldurmamıştı fakat porya bilyesini garantiden değiştirilmedi sebebimi sorduğumdada porya bilyesini garantisi 30000 km olduğunu söylemişlerdiçmalasef puegeotların servisleri çok kalitesiz
|
|
307 1.6 110 hp comfort dizel
|
|
![]() |
|
Bu üçüncü arabamdı peugeot dan ama sanırım son arabam ve herkese reklamını yapacağım
|
|
msk61
|
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
yetkili servise gelmeyincede laf ediyorlar. Birkere milletde yetkili servise gitmek zorunda kalacağı zaman aman ne kadar tutacak korkusu oluyor.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
arkadaş aracın ön takımı garantiye girmiyo aracımın kolçakları soyuldu oda girmiyor bir kaporta kaldı onuda kaskom yapıyor servise gitmemizin bi anlamı yok demekki..
|
|
msk61
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Daha Önceki konulardada Söylediğim gibi Yetkili servis para kazanmadığı bi aracı asla ama asla tamir etmez hele bide o araç garantiliyse para almayıncaya kadar...
yakanızı bırakmaz en iyi dedikleri servis bile 5 para bile değil 0000.1 para etmez... canları cehenneme büyük geçmiş olsun |
|
![]() |
|
insomnia ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: B.paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 404 |
Pug servisi böyle yaparsa mahalle arası tamirci neler yapmasın en azından mahelle arası tamircinin yeri geldiğinde gırtlağını sıkabiliyorsun koca serviste gladyatör olmak lazım
|
|
306 1.6 XR şeytan kırmızı
Alpıne S serıes 30 cm Subwoofer & Sony Xplod 500w XM-SD14 Amphı & Pıoneer DEH-4250 sab bass 4*50w & Kıcker DS 650.2 Mıd Bass & O RH+ bayariin haa |
|
![]() |
|
komikdir ama mahalle tamircisi ne sormuşdum amartisör demişdi ama koca servis 1 yılda analayabildi ne yazıkki |
|
msk61
|
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
bu durumlar peugeot un adını kötülüyor ve buna üzülüyorum. sonuç olarak bizim araçların fiyatı düşüyor. koskoca pejo bu adam demekki birçok kez aynı sıkıntıdan geldi diye amortisörü değiştirse ne zararı olur acaba
![]() |
|
![]() |
|
insomnia ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: B.paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 404 |
bende başıma geleni anlatayım
yıl 98 arabayı sıfır aldık 1 sene sonra geri vites problemi yaptı tam 3 sefer geri vitese tak git vitesten çıkar boşa at hiç bir vitese girmiyor 3 sefer sokak arası tamircisine götürdük o iyi usta bu iyi şanzımancı vs hiçbiride yapamadı servise gitti araba aynı gün çıktı geri vitesi ittiren yay değişti 3 ay önce arabayı sattım bu hatayı tekrarlamadan yani bazen durumlar değişebilmekte |
|
Alpıne S serıes 30 cm Subwoofer & Sony Xplod 500w XM-SD14 Amphı & Pıoneer DEH-4250 sab bass 4*50w & Kıcker DS 650.2 Mıd Bass & O RH+ bayariin haa |
|
![]() |
|
Bunları okuyunca aklıma HYUNDAİ geldi.
Yıl 2006 hyundai dizellerde kampanya yapmış. 21.612 liraya dizel araç veriyorlar. bu 12 lirayı dahi aldılar onu da söyleyem. Neyse uzatmayayım. Ben arabayı aldım. aradan 2 ay geçti kaputu bir açayım dedim. Önceki arabadan kalma alışkanlık her yola çıkmadan önce kaputu açardım uzun yol yapacağım için kaputu açtım. Gözle kontrol edilecekleri kontrol ettikten sonra yağ çubuğunu çektim. Bir baktım bizim yavru yağı neredeyse bitirmiş. Hemen telefon servise yağı tamamla gel. Tamamladım gittim. Yağı boşalttılar yeni yağ koydular 1000 km sonra gel dediler. Eyvallah dedik çıktık. 300 km sonra bir kontrol daha yağ gene yok
![]() ![]() ![]() ![]() Dinlemedim bile. Aldım arabayı çıktım yola. Dedim ben gidiyorum arabaya sıfır motoru getirtir beni öyle ararsınız. Tamir edilmiş arabayla gezmem. Haa o zamana kadar araba motor yer bu sizin bileceğiniz iş garantiden hepsini değiştirirsiniz. Adamların umrunda bile olmadı.
Aradım fabrikasını garanti yöneticisi olan vatandaşı. Dedim motor göndermediğin sürece götürmüyorum arabayı servise falan. Sanırım çarşamba günü falandı bu görüşme yapıldığında dedim CUMA gününe kadar gönderdin gönderdin göndermedin ankaranın göbeğinde yakacağım bu arabayı bütün medyaya da kapak olacaksınız. Reklamınızı yapacağım sizin. Arabadan benim 21 milyar zararım olur sizin imajınız o paranın yüz katını da harcasanız düzelmez. dedim resti çektim. Adam müdürümle konuşup sizi bilgilendireceğim deyip kapattı.
İki saat sonra geri dönüş yaptılar motorunuzu kargoya veriyorum hangi servisimize yollayalım diye. Bu sefer de ben iyiden kızdım. Dedim gitmiyorum servise falan. Bir sürü yol yaptım ben bu arabanın problemiyle ilgili sorunum hallolacak diye zararımı karşılamadığınız sürece gitmiyorum servisinize falan dedim. 10 bin bakımı bedavaya getirtmiştim
![]() Servislere resti çekmeden garantiden bir şey yaptıramazsınız. Tabii onlar istekli olmadıkça. Eğer biraz diş göstermiş olsaydınız emin olun ki sorunsuz halledilirdi işiniz.
Yerinizde olsam farklı bir servisten o parçanın arızalı olduğuna dair bir tutanak alırdım. Bunun için expertiz yaptırtmam gerekse bile yaptırtırdım.
bahsi geçen servise gidişlerinizde mutlaka kayıt almışlardır. O kayıtları da servisten aldıktan sonra Tüketici Hakları Mahkemesine bir dilekçe ile müracaat ederdim.
Gerisi zaten kendiliğinden gelir. Geçmiş olsun. Düzenleyen kapagan - 13 Şubat 2011 Saat 21:31 |
|
![]() |
|
sıfır arabanın yağ yakması yuh artık bizim 75 model traktör var gram yağ eksiltmiyor hyundaıye oldum olası soğuk bakardım demekki haklıymışım teşekkürler yazdığın için
|
|
|
![]() |
|
Kardeş o arabada 3 silindir dizel motor vardı. Onların problemli olduğunu sonradan öğrendim. Zaten satana kadar akla karayı seçtim.
![]() |
|
![]() |
|
serkan24577 ![]() 1. Vites ![]() 28 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: izmir KSK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
buna benzer bi durumda benim arkadaşın arabasında oldu ama onun sorunu camdaydı cama toprak mı tozmu ne kaçmış camı kapatırken ses yapıyodu neyseki değşim için para almadılar ama 1 ay bekledi camdan birşey sökmüşler birde demişler yağmur almayacak bir yere koy arabayı rezil oldu çocuk sen 26000tl yi koy önlerine arabada bi problem çıktığı zaman ilgilenme olucak iş değil bu ya geçmiş olsun nediyeyim bunu duyan insanlarda peugeotu kötülücek kötülesinler kötülesinlerki kullanıcının değerini anlasınlar arkadaşlarında dediği gibi satana kadar akla karayı seçiyolar bi parçası ağrızalandığında aylarca bekletiyolar
|
|
![]() |
|
peugeot'u mu çok seviyordum sayelerinde nefret ediyorum ve yakınımdan kimseye aldırmam artık.
|
|
msk61
|
|
![]() |
|
Esas olan senin rahatsızlığını bildirdiğin tarihtir. Yani daha arabayı aldığının ertesi günü. Mümkün değil ki değiştirmesinler.
|
|
![]() |
|
bu tarz hatalar her markada olabılır bunu kabul etmek lazım. ınanın bmw sı mercedes ı toyota sı hondası opel ı renault su vs aynı hatalar olabılıyor. onemlı olan markanın malının arkasında olmasıdır. gonul ısterkı boyle sıkıntılar olmasın. ama serı uretım mallarda elbet boyle sıkıntılar dogabılıyor. bırısının basına geldı dıye markanın kotu oldugu anlamına gelmez...
|
|
![]() |
|
osman.goksel ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Kasım 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı osman.goksel
Arkadaşlar servisler gerçekten bi haltdan anladıkları yok, size eski arabamdan bir başıma geleni anlatayım kararınızı verin.
Bir kere eski arabam Peugeot değil Renault du. Daha araç 30.000 km de iken çekiş müthiş düşmüştü ve araç böğürüyordu, "Yetkili" Renault servisine gittim, bakalım dediler incelediler deneme sürüşü yaptılar ve reçeteyi yazdılar, sonuç :"debriyaj bitmiş değişecek" İkna olmadım ne debriyajı daha km kaç? "Olsun olabilir kullanıma bağlı" dediler, gene ikna olmadım ve ikinci "Yetkili Renault" servisine gittim. Gene incelediler ve gene debriyaj dediler, neden çünkü debriyaj değişirse bilmemkaç milyar para indirecekler!! Size inanmıyorum dedim gittim sanayide kendi ustama. Abi bu aracın debriyaj yepyeni, katalitik konvertörü bozulmuş değişmesi lazım dedi. Bırak sen onları para yolmak için kandırıyorlar demişti. O zamanlar katalitik konvertörü pahalı olduğu için onu çıkartıp yerine bir boru takmışlardı. Ve 30.000 km den 147.000 km ye kadar yani arabayı satana kadar arabayı idare etti ve servisin değişecek dediği debriyajını arabayı satana kadar hiç değiştirmedim. O gün bu gündür arabayı servise bakımlarını yaptırmadım, sanayideki kendi ustama yaptırdım. Yetkili servislerin yeteri kadar bilgili olmadıklarını düşünüyorum, bilgili olsalar da yalan söyleyip para yolmak için bozulmamış parçaları değiştirdiklerini düşünüyorum. Düzenleyen osman.goksel - 14 Şubat 2011 Saat 09:59 |
|
Next Ge 555
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |