![]() |
|
Benzim Pompammı arızalı ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
naksi ![]() 2. Vites ![]() 01 - Ocak - 1978 Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 117 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Şubat 2011 Saat 19:55 |
arkadaşlar aracım bazen kontaga bastıgımda çalısmıyor arkadan koltugu kaldırıp kapagı acıp pompanın kafasına tıklıyorum sag yapıyorum sol yapıyorum olmuyor bazen çalısıyor bazende öylece yolda bırakıyor bıktım artık servise gitmeye korkuyorum cunki yolda kaldıgımda cagırdım lpg yi gorunce lpg yi soktur vs muhabbetie girmeye kalktılar yapamadılar anlayacagınız..
arac eger biraz motoru sıcaksa lpg gaz regulatorune aku den direk kablo ile elektirik veriyorum çalısıyor (normalde direk gazda çalısmıyor) lpg de çalısınca stop edip benzinde basınca tekrar normal halde çalısıyor şimdi benim anlamadıgım eger benzin pompası bozuksa bikere çalısınca sanki sorun yokmus gibi neden çalısmaya devam ediyor. pompamı degişmeli ? yoksa istanbulda tamir eden yer varmı ? yoksa ne yapmalıyım ? bu arada aracın deposu bilmediğim için kısa sure ceyrek deponun altında çalıstı ama uzun suredir yarım depo benzinle geziyorum. |
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
forumdan cecoli nickli arkadaşımızın uzmanlık konuları sana yardımcı olacaktır.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
naksi ![]() 2. Vites ![]() 01 - Ocak - 1978 Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 117 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cecoli kardeş yardım bekliyoruz :)
|
|
![]() |
|
gencoto izmir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2011 Konum: ototamirci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gencoto izmir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşım iyi bir elektironikci ye git benzin pompasının rölesi ni temizlettir onlar zamanla su alıp oksit yapıyor temizletirsen sorun düzelir
|
|
![]() |
|
STALLONE ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2010 Konum: ÖĞRENCİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
YAV ARKADAŞIM ARABA GAZLIYSA İLK BAŞTA BENZİNLE ÇALIŞIR ŞİMDİ SORUNUNU TAM NET OLARAK AÇIKLIYAMAMIŞŞSIN GAZLI ARBALARDA (SIRALI)LPGLİ ARAÇLARDA MOTOR İDEAL SICAKLIGINA YÜKSELİNCEYE KADAR BENZİN DAHA SONRA OTOMATİK OLARAK LPG YE GEÇER BU 1.ŞİMDİ 2.AŞAMA DEPOYLA UĞRAŞMA EĞER YOLA ÇIKTIN GİDİOSUN ANİDEN İSTOP EDİOSA AYIRICIDA SORUN VARDIR(HANİ BU TÜPÜN DOLU BOŞ OLDUĞUNU GÖSTEREN)GENELLİKLE RASTLADIĞIMIZ SORUN ORDAN KAYNAKLANIO ŞİMDİ SANA ON ABUNA GÖSTER YAPTIR DİYEMEM ÇÜNKÜ Bİ KABLO YERİNDEN ÇIKS bütün sistemi devre dişarı bırakır sen güvendiğin veya önerilen bi gazcıya git(burda mahalle aradakilerinden bahsetmiyorunm)yetkili bi serviste kontrol etsinler burda napyım di vaktini harcama allah korusun 100ün üzerinde giderken bi istop eder ki başımıza geldi canından olursun dikkat et saygılarımla -stallone 306 gti-6
|
|
![]() |
|
yolda giderken sorun yok ilk çalıstırmada bazen yapıyor oda yolda bırakıyor hele soguksa arac ugras dur
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |