![]() |
|
XENON FAR? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
by-cx ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Ağustos - 1982 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 73 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Şubat 2011 Saat 13:51 |
aracında mercek yoksa takmaman tavsiye hem hoş durmuyo hemde basit görüntü karşındaki sürücüler içinse hem rahatsız edici hemde tehlike. tabi ki karar senin. |
|
x-design 1.4 otm Brh+ atiker fast. 18.08.1982.
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
merceksiz takacaksan takma.
hem sana yazık hemde karşındakine.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Mercekli far için alternatif çok. İnvudual arkadaşımızın konuyla alakalı bir başlığı vardı. Bakabilirsiniz.
Merceksiz olarak takacaksanız boşuna takmayın.
Karşıdakinin gözünü alıp rahatsız etmekten başka bir işe yaramıyor.
Ayrıca kulak çınlaması da yapabilir
![]() |
|
![]() |
|
gokayy ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Haziran - 1994 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 759 |
bencede yapıcaksan kısaları xenon yap uzunlar sarı kalsın hem selektor yaptıgında daha rahat anlasılır
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
dostum bu konuyu cok arastırıp 206ma bende xenon taktırdım sana yardımcı olabilirim öncelikle bütün markaların xenonları seninkine uyum sağlar, ilk once farlarında uzunla kısa farın ayrı mı onu bilmen gerekiyor ona göre xenonun modeli belirlenebiliyor. mesela benimkinde uzun ve kısa ayrı ben sadece kısaları xenon yaptım uzunlara dokunmadım yine sarı yanıyor onlar bende cok da onemli bisi deil. ben cyclone xenon 8000k olanından taktırdım memnunum tavsiye ederim.
|
|
![]() |
|
g-demir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
Ben taktım;
1 - Hem beyin hem ampül garantili olanlardan al ampül patladı diye başın ağrımasın 2 - Su geçirmezlik garantisi olsun 3 - Işık gücüne lümen değeri cinsinde de bak, benimki 202500 lümen. 4 - En önemli madde, şikayetçi olduğunda sana terslik çıkarmayacak satıcıya git. Bunlara dikkat et, hangisini alırsan al, hepsi güzel....
|
|
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
|
![]() |
|
BUBU ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
ARKADASLAR 2004 307 SAHIBIYIM.. XENON FAR TAKTIRMAK ISTIYORUM..ACABA HEPSI AYNIMI XENONLARIN? YADA UYGUN OLDUGUNU NASIL BILEBILIRIM? FIKRI OLAN?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |