![]() |
|
206 hdi airbag arıza lambası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
acelik ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: BİTLİS/Tatvan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Şubat 2011 Saat 10:27 |
Aracımın airbag lambası durduk yere yandı bulunduğum yer kışın yaklaşık -20 derece oluyor ondandır sandım. Ama lamba hiç sönmüyor nedeni ne olabilir? çözümü nedir yardımcı olabilecek birisi varsa memnun olurum.
|
|
Alparslan
BİTLİS / Tatvan acelik1980@hotmail.com Peugeot 206 SW x-line 2004 1.4 HDİ |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
206 lardaki baska bir kronik ariza da sizin bahsettiginiz arizadir. Koltuklarin altinda o tarafin airbagi icin bir devre vardir. Genelde burdan yapar. Emin olmak icin bilgisayara baglayip cikan hata kodlarini gormek gerek.
|
|
![]() |
|
Eyüp Duygun ![]() 1. Vites ![]() ![]() SPONSOR FİRMA Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2010 Konum: Göztepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 237 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Eyüp Duygun
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
@koliva gayet güzel acıklamıs.Her iki koltugunda altındakı soketlere baktırın.Veya aracınıza ön takım vs yapılırken sürücü airbag sargısıda kopuyor bunada bir bakın.En kısa yol varsa bir test cıhazına baglayın.Yada cok sert bir cukura vs duştüysenız arac bunu hafif kaza algılar ve kemerlerı ceker kaza kaydetmısde olabilir.
|
|
![]() |
|
acelik ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: BİTLİS/Tatvan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
teşekkürler.
|
|
Alparslan
|
![]() |
|
werty ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Haziran - 1987 Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2010 Konum: İstanbul/Atalar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
bu arızalardan bırı cıkmassa.birde aküne baktır soguktan akü zayıfladıgı zamanda yapar
|
|
2004 - 206 QUİCKSİLVER 1.6 16V 110HP Benzin, 128000 km Mobil 1 New Life 0-40, Bridgeston Adrenalin 195/55/15
|
|
![]() |
|
tugrahan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Ağustos - 1978 Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2010 Konum: NEVŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 343 |
koltuk ayarıyla oynayıncada yanıyor
|
|
PEUGEOT 306 XR 1.8 16v
brc my-11 lpg kit |
|
![]() |
|
Aracı bilgisayara bağlattım hata silindi gene lamba sönmedi. Usta direksiyonun altında Şerit film var o kırılmıştır dedi. Doğru olma ihtimali nedir sizce kendim elektronikciyim . Sökebilsem sanırım yapabilirim ama nasıl söküleceğini bilmiyorum. Bilen varmı acaba ?
|
|
Alparslan
|
![]() |
|
Arızayı kendim yaptım. Direksiyon simidinden airbag ünitesini söktüm, sonra direksiyon simidini söktüm. Sinyal kolunun bağlı olduğu ünitenin içinde iç içe sarılmış beyaz renkli 7 yollu bir film var onun uçlarından biri tam temas etmiyormuş üzerine biraz baskı uyguladım ven üniteyi tekrar bağladım. Arıza lambası yanmadı sorun yok.
|
|
Alparslan
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Cok guzel. Parca degistirmedenyapilan tamirler tam bana gore. Tebrik ederim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |