![]() |
|
Satılık 206 X-line 2005 ( Satıldı ) :( |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
UGuRs ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2011 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 185 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Şubat 2011 Saat 23:24 |
Kendi aracımdır arkadaşlar
Düzenleyen UGuRs - 04 Mart 2011 Saat 22:21 |
|
KahramanKentli...
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
En hayırlı satışlar
umuyorum değerinde değerini bilen biri satın alır iki gözüm 206 beyaz |
|
![]() |
|
UGuRs ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2011 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 185 |
teşekkürler albay inş. öyle olur
|
|
KahramanKentli...
|
|
![]() |
|
alaaddin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2011 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
hayırlı satışlar uğur
|
|
iyi çalışmalar
|
|
![]() |
|
teşekkürler hemşo
|
|
KahramanKentli...
|
|
![]() |
|
UGuRd ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2011 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Arkadaşlar araca takas isteği geldide fikirlerinizi almak istedim
hyundai accent 2006 admire model dizel
115000 km servis bakımlı 3 parca boyalı kaput sağ sol camurluk gümüşgri
başa baş takas teklifi yaptı ne cevap vereyim sizce?
|
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
birader 1 hesap kesmedi 2. yi mi açtın?
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
UGuRd ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2011 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
bilgisayara format attım diğerinin şifresinide ne denediysem bulamadım şifre mi unuttum bölümüde yok o yüzden böyle yapmak zorunda kaldım özgür
|
|
206 X-Line 2005 Beyaz Tiptronic
KahramanKentli... |
|
![]() |
|
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
eger admire orjinalse yani orjinal kmdeyse kmsi çekilmediyse ve ticariden cıkma değilse.
hertürlü 16 lira eder. güselse 17 lira bile eder
|
|
![]() |
|
orjinaldir heralde yakıtları nasıl onların biliyormusun
|
|
206 X-Line 2005 Beyaz Tiptronic
KahramanKentli... |
|
![]() |
|
Satıldı aracım :( 16000
alan adam hemen ilan vermiş 18250 diye
xenon sis sensor felan taktırmış zoruma gitti be:( ben yapacaktım onları:D
|
|
KahramanKentli...
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
daha ıyılerını nasıp etsın allah kardesım uzulme :) gıdenın yerıne daha ıyısı gelır yeter kı sag olalım
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
Tşk ederim kardesim
zoruma giden adam yapmıs :P üstünede 2250 tl para bırakmıs
tek kapı düşünüyorum ilerisi icin :D nasip olursa insallah ama onu dizecem :D icimde kalmadan
|
|
KahramanKentli...
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
Yok yok bu defa nasip olurda alırsam yapacam :D
|
|
KahramanKentli...
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
hayırlısı ınsallah :))
benımde senın gıbı ıcımde olanlar var. bakalım ne zaman kısmet olacak...
|
|
![]() |
|
İns yakın zamanda olur ikimizinkide cem abi :D
|
|
KahramanKentli...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |