![]() |
|
206 RC Jant - 17" |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
frt ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Şubat 2011 Saat 14:17 |
Jantlar sıfır replica'dır.
Dileyene sıfır GT Radial 205/40/17 Lastikle beraber 1.400 TL
Dileyene çıplak jant 900 TL
Kargo alıcıya aittir. Jantlar Ordu'dadır.
Tel : 0452 222 5 222 (09:00 - 18:00 arası)
Mail : fbacinoglu@gmail.com
İlgili : Fırat BACINOĞLU
Düzenleyen frt - 11 Şubat 2011 Saat 14:18 |
|
Diğer fotoğraflar için Google'da " 52 FR 383 " olarak aratabilirsiniz.
|
|
![]() |
|
svgkhn ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2010 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 137 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kardeşim jantlar duruyoomu varmı fotosu koysana.
|
|
![]() |
|
10RS935 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2011 Konum: zabıta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
kardesim plakadakı fotolara baktım jantlar onlarmı ben ciddi alıcıyım özelden msj atarmısın en son ne olur ayrıca hangı ıldesın
|
|
![]() |
|
klemann ![]() 1. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Firatcim benim 16inch krom jantla takas olurmu? degisik kullanalim kanka ;)
|
|
![]() |
|
kabusizmit ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Eylül 2010 Konum: Bursa/Gemlik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 113 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kabusizmit
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Resimlere baktım 206 rc jant ne alaka onu anlamadım |
|
![]() |
|
frt ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
jantlar sifir diyorum siz ustundeki jantlara takiliyorsunuz...
|
|
Diğer fotoğraflar için Google'da " 52 FR 383 " olarak aratabilirsiniz.
|
|
![]() |
|
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
çoğu kişi karıştırıyor diye sormak istiyorum. jantlar 206 RC üzerindeki Atlantis mi? yoksa 307 XSI ya da 307 SW HDI üzerindeki Challanger mi? |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |