![]() |
|
saat - tarih gösterge ekranı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sonercan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Şubat 2011 Saat 00:04 |
geçen hafta 2005 model 206 hdı aldım.teyibi cd çalar olmadığı için değiştirdim ve kolçak taktırdım.bunları yaptıktan sonra saat ve tarihin yazdığı ön konsoldaki paneldeki ekranda saat kilitlenmeye başladı.Ve kapı açık iken yazan kapı açık uyarısı kapı kapandığında da yazmaya başladı.Sizce bu durum neyden kaynaklanmış olabilir? |
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım" başlığı altında lütfen yeni konu açarak kendinizi tanıtınız, Tüm bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere yardımcı olacaktır, Bilginize...
1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Msn adresiniz: İlginiz için teşekkür ederiz.
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
UGuRs ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2011 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 185 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
saati bilmiyorum ama
kapı yazısı bendede cıkıyor sağ ön kapı acık diyor sürekli aracı kumandadan kilitleyincede kilitlemiyor ne zaman kilitcinin yolunu tutsam oraya gittiğimde düzeliyor arac yazı cıktıgında bir bakın arac kumandadan kilitleyecekmi
|
|
KahramanKentli...
|
|
![]() |
|
alaaddin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2011 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
araban sana naz yapıyordur hemso :)
|
|
iyi çalışmalar
|
|
![]() |
|
C!N ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Ekim - 1984 Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2009 Konum: ZonguldaK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
CD çaların orjinal 206 cd çaları değil sanırım. Montajını düzgün yapamamışlar, ondan kaynaklanıyor, deneyimli başka birine montajını tekrar yaptır düzelir.
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Teybi cikarip arkadaki baglantilarini kontrol etmek gerek. Pin 7 ve 9 => + kutuba Pin 8 sasi Pin 4 ve 17 => Van kablolari. Sanirim burada bir sorun vardir. Siz sadece 4 ve 17 yi kontrol edin ve deneyin. |
|
![]() |
|
UGuRs ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2011 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 185 |
valla anlamadım bende hemşo tamirci yapınca getir dedi geçen diş hastanesindeydim aynı olayı yaptı yine gittim kilitciye aceleyle
![]() |
|
KahramanKentli...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |