![]() |
|
yedek lastık sepetını acma anahtarı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
albay32 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Şubat 2011 Saat 15:24 |
yedek lastık sepetını acma anahtarı fiyat ve çıkması ?
|
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bijon anahtarının arkası açar sıfır bijon anahtarı 15-20 lira arası
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
albay32 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
benim aracımın istetmesinin içinde bijon anahtarı yok sadece kriko su var sadece
|
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
arka bagajı açtığında sağ stopun altına doğru bakın bijon anahtarı orjınallerinde orda oluyor yok sa arkadasın dediği gibi sıfır 20 tl felan
|
|
|
|
![]() |
|
MemoTech ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
Ben 18 tl ye almıştım ilk kullanımdan sonra iade etmiştim. Stepnenin içinde ki malzemelerin içinden orijinali çıktı. İşin ilginç tarafı o alet olmadan nasıl sıktı o vidayı.
|
|
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |