![]() |
|
POLEN FİLİTRESİ NEREDEDİR? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
albay32 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Şubat 2011 Saat 14:25 |
ARKADAŞLAR 206 LARIN POLEN FİLTRESİ NEREDEDİR VE İSTETMEYİ AÇMA ANAHTARIM YOK NEREDEN TEMİN EDERİM?
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Polen filtresi, kaputu actiginda aracin sol tarafinda arka tarafa dogru ust kisimda yer alir. Cekmece gibidir. |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Hatta resimli olsun netten buldum,
![]() ![]() Kaynak:http://www.beachyuk.com Düzenleyen koliva - 10 Şubat 2011 Saat 14:30 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
kolıva selamlar :) 10 numara acıklama... :))
@ albay32 = yedek lastık sepetını acma anahtarını ben olsam once cıkmacılara bakardım. bu konuda bızım sponsor kardesımız EFE sana yardımcı olabılır...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |