![]() |
|
205'imi satıyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Alparslan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1979 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2010 Konum: Pendik İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 390 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Alparslan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Şubat 2011 Saat 21:55 |
205 imi satıyorum arkadaşlar ilan 1 ay yayında satılmazsa aracı sıfırlıycam
|
|
Ford Focus 1,6 titanium 2010 BeyaZ...
Albayın onayı ile TAXI VI :) |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayırlı Satışlar abi
Umuyorum değerinde değerini bilen biri alır. |
|
![]() |
|
TURAN61 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Nisan - 1983 Kayıt Tarihi: 12 Haziran 2010 Konum: edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 426 |
hayırlı satıslar abı.
|
|
2003 Peugeot 307 XS 3k (RC Style) 22EC327
05073069083 KDC! Yokohama,Kenwood,Sparco...Güncelleniyor.. |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
hayırlı satıslar abıcım... torpıtona hasta oldum hee :)) kırmızı kırmızı ne guzel :))
|
|
![]() |
|
Alparslan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1979 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2010 Konum: Pendik İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 390 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Alparslan
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Alparslan
eyv. arkadaşlar umarım değerinde satılır dediğiniz gibi hayırlısı bakalım
|
|
|
![]() |
|
Faruk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 801 |
hayırlı satışlar bizde de 2001 türkiyeye girişli 1989 205 aynı rgl vardı enkte bej.3 sene binmiştik sağlam ve seri bi arabaydı ama bayana sattık 2004 te geçen sene gördüm bi arabayı hali içler acısıydı vurmaktan çarpmaktan
![]() |
|
2007 PEUGEOT 307 SW 1.6 110 BG HDİ PREMİUM GRİ
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI dizel gibisi varmı???? |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Alparslan
gerçekten sağlam ve çok seri bir araba ben ilk kullandığımda çok şaşırmıştım bu modelde böyle seri bir araba zaten bir kaç gün daha böyle devam ederse vaz geçeceğim satmaktan
|
|
|
![]() |
|
UGuRs ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2011 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 185 |
Hayırlı satışlar inş. değerinde satarsın
benim arabayı aldıgımdada kılıflar aynı ondandı:D
|
|
KahramanKentli...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Alparslan
aracımın satışını durdurdum artık arkadaşlar komple a'dan z'ye yenilemeye başlıyorum ilk olarak fiber ön arka tampon- spoiler - marşpiyel ve ön göğüsü yapıcam çalışmaları komple tek tek resimleyerek burada paylaşıcam ön ve arka tampon içinde tavsiyelerinizi bekliyorum
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Alparslan
aracın orjinalliğini çok fazla bozmadan hafif ama dikkat çekici uygulamalar yapmayı düşünüyorum arkadaşlar renk olarakta düşündüğüm sedefli beyaz iç döşemede kırmızı beyaz ve siyah |
|
|
![]() |
|
insomnia ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: B.paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 404 |
24 kuruş yakıyor helal olsun öyleyse ayırlı satışlaa
|
|
306 1.6 XR şeytan kırmızı
Alpıne S serıes 30 cm Subwoofer & Sony Xplod 500w XM-SD14 Amphı & Pıoneer DEH-4250 sab bass 4*50w & Kıcker DS 650.2 Mıd Bass & O RH+ bayariin haa |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |