![]() |
|
x-desing sis farı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
masumserseri ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: GÜNGÖREN/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 361 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı masumserseri
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Şubat 2011 Saat 21:27 |
mrb arkadaslar.
yaklasık 20 gun once2006 model 206 x-desing HDI bir araç aldım.cok sukur aracta temız kullanılmıs.fakat bu aracta sis farı yerı yok tampon uzerınde.kimi arkadaslar bahsetmıs icinden sıs farı yerı var dıye soylenmıs.bende bugun aracın altından baktım fakat orası kapalı oldugu ıcın hıc bır sey goremedım.bu modelde aracı olan tamponu kestırıp sıs farı uygulaması yapan arkasa varsa yardımlarını beklıyorum.sis farı yerı varmı yokmu bunu ögrenmek ıstıyorum. yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkur eder ıyı formlar dılerım |
|
![]() |
|
MemoTech ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sağ ve Sol çamurlukların içerisindeki davlumbazın tampon a bakan tarafında plastik kapaklı bir cep vardır. O kapakları açarak tamponun içinde sis yuvası olup olmadığını görebilirsiniz. Zaten o kapaklar sis farının ampullerini söküp takmak için erişim yeri galiba.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
![]() ![]() ![]() ![]() |
bilgileriniz için teşekkürler bende sis farı düşünüyorum hadi biraz daha bilgili arkadaşlardan yorum bekliyoruz
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
bende 2003 model xline HDİ var kardeşim ön tampona bakarsanız ıncecık bı cızgı seklınde sıs farı yerının oldugunu goreceksınız altta bı baglantı yerı ustlerde delıkler vardır sıs farının ayaklarının gırecegı ben daha bır hafta falan oldum yapalı resımlerı falan foruma ekledım cogu kısı yok cızgı yerı dedı yok ayakları yok dedı ama vardı ben yaptıktan sonra herkez olduguna ınandı sonunda :) kestırırken sıs farına gore kestır veya kes bazı sıs farları delıkden daha kucuk o yuzden sıs farının ust ayaklarını tak alta dogru bıras bastır temas ettıgı yerlerı cız sonra orayı cıkart orjınalden farksız olur kendım yaptım bakabılırsınız :)
Düzenleyen Muhammet ÇAKIR - 09 Şubat 2011 Saat 22:58 |
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
masumserseri ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: GÜNGÖREN/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 361 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı masumserseri
saolasın yarın ılk ısım bunla ılgılenmek olacak.efe usta 2 adet sıs farına 80 dedı.artı bır seyler daha alırım gıtmısken efe ustadan.elektırıkcıde bır kac ısım olacak(park sensoru,alarm,xenon falan hepsını bırlıkte halleder)bakalım bana ne fatura cıkaracak elektırıkcı bunları baglamaya
![]() Düzenleyen masumserseri - 09 Şubat 2011 Saat 23:09 |
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
kendınde baglarsın ya :) + çekcen zaten sadece ama far rölesi almayı unutma yoksa çok anahtar degıstırırsın :))
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı masumserseri
becerebılırmıyım dersın.sonra heder etmeyeyım
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
yok yaw bısı olmaz en kotu ıhtımal tamırcıye gıdersın yapamazsan :)
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı masumserseri
gaza getırdın benı denemekte yarar var.olmazsa tamırcının kapısını calarım
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
yanı kardesım bı dunya para vermek var bı yandan kendını gelıstırmek hemde daha ucuza getırmek var :)
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı masumserseri
sence bu ısleri yapmaya tamırcı ne ıster.park sensoru alarm falan hepsı hazır adam sadece kesıp delıp montaj yapacak.
bu arada sen tamponu ne ıle kestın dekobajla falan mı? Düzenleyen masumserseri - 10 Şubat 2011 Saat 01:06 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
yok kardesım lehım makınasıyla ılk once lehım makınasının ucuyla deldım sıcak ya hemen delınıyo zaten onunla nokta nokta deldım bıras ıcerıden deldım once delıklerı bıcakla bırlestırdım yanı kestım delıklerden gıderek sonra duzelttım sende ne alet varsa onunla duzeltırsın ıster bıcakla ıstersen diş doktorlarının kullandıgı bı alet varya onun gıbı bısey var matkaba takılan onu kullaana bılırsın mesela duzeltırsın sıs farını oturtursun
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
kardesım buda anahtarı
![]() ![]() Düzenleyen Muhammet ÇAKIR - 10 Şubat 2011 Saat 12:25 |
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |