![]() |
|
jant lastik secimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Mart 2011 Saat 14:41 |
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende bu konuda çok kararsız kalmıştım ama en doğrusu 185 55 15 de karar kıldım sizede tavsiye ederim arkadaşlar
hem yakıt sarfiyatı hemde konfor açısından pek bi kayıp yaşamazsınız ön takım bozulması çabası |
|
![]() |
|
gökhandağlı ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Şubat 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 66 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gökhandağlı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar konuya çok sora dahil oldum ben bi tavsiye istiyorum sizlerden : 206 gti var mat bugatti veyron kırmızıya kaplatıyorum haftaya jant olarakta beyaz arıorum 17" o.z superturismo almayı düşündüm ama lastik konusunda kararsız kaldım çok pahalı olmayan ama fiyatıda uygun kalıtesınin de çok düşük olmasını istemiyorum 17" ince yanak ne olabilir????
|
|
![]() |
|
existence308 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı existence308
Arkadaşlar 18 inch Peugeot 308 CC Jantları nerden bulabilirm?
Lincancabur, Replika v.s. de olabilir. İstanbul'da bu
jantları nerden bulabilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim..
|
|
![]() |
|
şükrü köse ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı şükrü köse
yardımların için teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
ben 185 55 15 ideal bulamazsan 185, 195 i geçirme.
|
|
![]() |
|
şükrü köse ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı şükrü köse
205 x 55 x15 mi daha uygun
195 x 55 x15 mi daha uygun olur . hem tüketim acısından.
üstündeki lastik 175 x 65 x14 fabrika çıkışı .
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
206+ lar normal 206 ile aynı camurluk genişliğine sahipse 55 yanaktan büyük lastik sürter ben denedim 65'i. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı şükrü köse
SELAM ARKADAŞLAR 206+ ALDIK . LASTİK EBATINI 205 X 65 X 15 TAKTIRSAM BİR PROBLEM OLURMU ?
HANGİ MARKAYI TAVSİYE EDERSİNİZ . YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.
|
|
![]() |
|
xdesign ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 336 |
Olur
|
|
Dünyaya 206 defa da gelsem sadece sen!
|
|
![]() |
|
10RS935 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2011 Konum: zabıta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
hmm yanı bendekı spor yaylar olur bı sorun cıkarmaz demı?
|
|
![]() |
|
xdesign ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 336 |
Kardeş tam tersi olması lazım :)) Düşük araba yere daha yakın olacağından aerodynamic açısından daha sağlar tutar yeri.
|
|
|
|
![]() |
|
10RS935 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2011 Konum: zabıta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
yaa usta öle dıo yaw spor yayaı takınca olurmus bu spor yaylar konı amortıserı olmadanda takılmıomus :S
|
|
![]() |
|
frt ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
virajda alçak arabanın savuracağını da ilk duyuyorum...
selam söyleyin o yare... :)
|
|
Diğer fotoğraflar için Google'da " 52 FR 383 " olarak aratabilirsiniz.
|
|
![]() |
|
ya arkadaslar ben dedıgım spor yayı taktıramadım olmaz dıolar yok vırajlarda araba savurur dıolar bıde sade yay olmaz dıolar ???
|
|
![]() |
|
klemann ![]() 1. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
195/45/16 tavsiye ederim bende, ben kullaniyorum hicbir sorun yok.
|
|
![]() |
|
Düşük olur :)
|
|
|
|
![]() |
|
saolun arkadaslar 15 taktırdım bende sımdı 5 cmlik spor yay aldım cokturcem arabayı nası olur
|
|
![]() |
|
d3Li ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 153 |
|
|
![]() |
|
195x45x16
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |