![]() |
|
BBY jant nereden bulabilirim? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
orhanori ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Şubat 2011 Saat 09:24 |
Merhaba arkadaşlar, yorumlarınız için teşekkürler. Fakat dediğiniz gibi 17 çok büyük ama ben bu model jantın yani resimdeki jant ın 15 veya 16 sının olmadığını duydum... o yuzden 17 olsun bari dedim ama onu bile bulamıyorum ki nereden alınır? sıfır nerede satılır?
|
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
17 gerçekten çok büyük olur. 15 ofset arkadaşın dediği gibi ideal olur.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
sahibindene bak ankara ilanlarında bu jantı gördüm 15 te vardı 17 de olabilir |
|
![]() |
|
xdesign ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 336 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kardeş sen naptın ya 17" :S Benim jantlar da ofsetli 15 takılı. Henüz 2000 km oldu jant lastik. Çiziksiz. Düşünürsen yardımcı olurum.
![]() |
|
Dünyaya 206 defa da gelsem sadece sen!
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
arkadaşın kafası karışıcak şimdi. :)
15 idealdir benim fikrim.
|
|
![]() |
|
klemann ![]() 1. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
17 yi takiyorsun hadi bi nevi ama birde ofsetli o jantlar ;) en iyisi 16 tak
|
|
![]() |
|
14 bence :P
|
|
![]() |
|
15 en ideali kardeşim
|
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
bari 15 yada 16 yap
|
|
![]() |
|
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
![]() |
|
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
|
![]() |
|
uff
olur ![]() |
|
![]() |
|
1,4 HDi'a 17'' jant takarsan sence ne olur? :)
|
|
![]() |
|
orhanori ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Selamlar.
Peugeot 206 1.4 HDI şeytan kırmızısı aracıma bir jant beğendim.
Markasının BBY olduğunu öğrendim. Ve 17". Jant bu dur;
Ama İzmir'de ya da Türkiye'de nerede satılır nereden alabilirim bulamadım. Bilen var mı?
Bu markanın sıfır satışını yapan bir yer nereden bulurum?
İyi Günler...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |