![]() |
|
motor kitlendi.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
wldnsxc ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Kasım - 1984 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 121 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Şubat 2011 Saat 13:45 |
biliyorsunuz antifiriz başıma ne işler açtı motor kitlenmiş servis 6000 tl fiyat çekti araba 15bin zaten 206gti ankaradan iyi br usta arıyorum tanıdıgı bildigi olan varmı acaba arkadaslar?
|
|
![]() |
|
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vatan peugeota gıttınmı orayı bır dene olmassa
|
|
![]() |
|
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
şaşmazda eren usta var motor konusunda iyilerdir
|
|
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
of of ooofff gecmıs olsun. bır antıfreeze ne ısler acmıs basına... Allah kolaylık versın dıyeyım. ınsallah en kısa surede en ucuz bır sekılde bu problemı cozersın...
|
|
![]() |
|
xdesign ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 336 |
Motor komple mi değişecek? Bu ne abi kendisi ne kadar ki
|
|
Dünyaya 206 defa da gelsem sadece sen!
|
|
![]() |
|
wldnsxc ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Kasım - 1984 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 121 |
valla servis motor kitlenmiş dedi ne demek motor kitlenmek anlamadım
|
|
![]() |
|
servıste komple motoru degısseler arabanın fıyatına yaklasır yanı :))
|
|
![]() |
|
selman oto yu aradım anlattım derdimi 100tl ye yaparız diyo :S
|
|
![]() |
|
o nasıl oluyor yaa :DDDDDDDDDDDDDDD 100 tl :) halledebılıyorsa helalınden 50 lıra da bahsıs atardım ben :)))))))
ama gormeden bu kadar uygun bır fıyata halledebılecegını soylemesı bana bıraz ılgınc geldı.
tabı kı gıdıp gostermen en kesını olacaktır...
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Bu iyiydi bak ![]() |
|
![]() |
|
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
|
|
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
|
![]() |
|
klemann ![]() 1. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
antifiriz yuzunden motor nasil kitleniyormus ki? en baba blok buz tutar, sicak su basincina dayanamayip buzu acamazsa blok catlar. eger blokta bir sorun varsa adanada bu işi yapan iyi ustalar var. bloga dikiş atıyorlar. benim başıma bi kere geldi, imkansiz yapilmaz deniyordu. adanada yaptirdim, hicbir problemde cikmadi.
|
|
![]() |
|
xdesign ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 336 |
Aynen Adana'da bu tür arızaları yapabilecek gayet iyi yerler var. Ancak 100 TL hayal be abi. O motorun indirilmesi lazım zaten. İşçilik kafadan 300 400 |
|
Dünyaya 206 defa da gelsem sadece sen!
|
|
![]() |
|
arabayı hiç çalıştırmadıgımı söyldim ustaya oda dvirdaimdendir dedi 100 tl en fazla dedi doğru yeri aradın dedi :) çektiricm şimdi haber veririm akşam |
|
![]() |
|
klemann ![]() 1. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
inşallah oyledir, Allah yardımcın olsun.
|
|
![]() |
|
saol dostum
|
|
![]() |
|
Faruk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 801 |
büyük geçmiş olsun.
|
|
2007 PEUGEOT 307 SW 1.6 110 BG HDİ PREMİUM GRİ
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI dizel gibisi varmı???? |
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
geçmiş olsun kardeş. aracın çok güzel aman dikkat yağını suyunu kış bakımlarını ihmal etme.. tekrar geçmiş olsun..
|
|
![]() |
|
Fırsatçılık Böyle Bişey işte
|
|
![]() |
|
beyler devirdaim donmus kitlemiş trigere diş atlatmış motor temiz korkulan olmadı
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |