![]() |
|
sizce hangisi mantıklı yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ELANOR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 07 - Mart - 1981 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Şubat 2011 Saat 22:04 |
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba
kendimi tanıtmam gerekirse Mehmet Birlik 28 yasındayım notebook uzmanıyım ağustosta bende sizler gibi bir peugeot sahibi oldum ancak yaklaşık 10 gündür kış şartları sebebi ile yaz lastiğim olduğu için ve yollara ve kendime güvenim az olduğundan aracımı kullanmadım ve sonuç olarak araç çalışmadı araştırdım biraz ve ortak görüş akü bitmiş dendi beden yeni bir akü aldım bosch marka bakımsız bi usta getirtip taktırdım araç önceden marş basmazken usta takınca marş bastı fakat çalışmadı imobilizer yanıp sönüyor hiç durmadan kapılar kitlenmiyor sadece sürücü kapısı aktif camlar da çalışmıyor kalan aksamında bir sorun yok usta aracın beynini şoklamamız gerekiyor dedi ve aracı ustaya çektirdim bugün aradığımda sigorta tablasının tamamen değişmesi gerktiğini söyledi soru ve meraklarıma gelince ; panel bugün bulunamadı bulabilirmiyiz ve ne kadara maal olur yada sorun başka bir şeyden mi kaynaklanıyor |
|
307xs
|
|
![]() |
|
fahrikem ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Ekim - 1980 Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2010 Konum: KÜTAHYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Öncellikle araçın altenatör ve konjektörüne baktır alternatör kömürleri veya konjektördeki diyotlar gitmiş olabilir.Kanımca sigorta tablası kısa devre olmadıkça araçta arıza yapmaz.
|
|
![]() |
|
ELANOR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 07 - Mart - 1981 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
valla ben pek anlamıyorum bi ustaya verdik o da sigorta tablası arıyorum dedi ama bulamamışlar
bende burdan yardım arıyorum |
|
307xs
|
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Alternatörden ne kadar bozuk oolursa olsun üzerinde hiç takılı olmasa
bile araç çalışır ! sigorta tablasının bozulma sebebi bi ihtimal ustan
aküyü takarken kutup başlarını ters bağlamış olabilir başka bir neden
ise aracın aküsü tamamen bittiyse ve marş yaptıysan elektrik akımında bi
dengesizlik olmuş olabilir.Aracınızın modelini motor hacmini yazarsanız
ve motor içindekimi aracın içersindeki sigorta tablasınımı istiyosunuz
yazarsanız parça konusunda yardımcı olurum
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |