![]() |
|
Kaporta Düzeltme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
xdesign ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 336 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Şubat 2011 Saat 16:38 |
Arkadaşlar şu kaporta göçükleri ezikleri konusunda çok huzursuzum. Sağ ön far yanı ve arka tampon üstünde ufak göçüğüm var. İnternette bazı aletler var bunlar için ne diyorsunuz?
Mesela : http://www.tvshop.com.tr/pinfo.asp?pid=3440 Aşağıdaki videodaki ürün değil pratik birşey ama ne kadar sağlıklı. Fikir verirseniz :) http://www.izlesene.com/video/kaporta-duzeltme/1991509 |
|
Dünyaya 206 defa da gelsem sadece sen!
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Soğutucu ve fön makinesi olayını ben de düşünüyorum ama boyaya zarar verir mi diye çekiniyorum..
|
|
![]() |
|
UGuRs ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2011 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 185 |
http://www.tvshop.com.tr/pinfo.asp?pid=3440
bunun mekanizması basitmiş onu bir demircide yaptıradabilirsin diğeride sıcak silikon ve tabancası ama işini görürmü bilemem :-s
|
|
KahramanKentli...
|
|
![]() |
|
orhanetap ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 140 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı orhanetap
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende gözüme çarpan 2-3 tane ufak ezikler var nette gezinirken boyasız bu işlemi yapan bi yer buldum belki işine yarar
http://www.sahibinden.com/ilan/hizmet-bakim-onarim-tamir-arac-servis-bakim-ve-onarim-zadex-boyasiz-kaporta-gocuk-duzeltme/detay Verdiğin linkteki gibi bir işlem yapıyorlar sanırım ama en azından zararı olurmu olmazmı öğrenmiş olabilirsin bende yaza doğru gitmeyi düşünüyorum yaptıkları araçlara bakınca aklıma yattı baya |
|
206 xt 1.6 110hp
|
|
![]() |
|
xdesign ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 336 |
75 TL'mi?
|
|
|
|
![]() |
|
orhanetap ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 140 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı orhanetap
Bende senin gördüğünü görüyorum dostum fikir vermesi açısından gönderdim linki nasıl yapıyorlar zararı oluyormu hangi göçükler için o fiyat arayıp sorabilirsin
Bide sen adanadasın sanırım bu gönderdiğim yer istanbulda |
|
206 xt 1.6 110hp
|
|
![]() |
|
Valla aslında kaporta açısından benim sıkıntım çok. Aracımın ağır darbesi değişeni olmamasına karşın ufak çizikler ve 5 cm2'lik bir ufacık göçükten dolayı psikolojik sıkıntılar çekiyorum :) Ayrıca arka body kit tamponda da çatlaklarım var montaj hatasından ötürü. Onları iyi biryer bulup uygun fiyat verirlerse yaptırmayı düşünüyorum komple. Tabi tek şart boya olmamalı :)
|
|
|
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
paylaşım için sağolun.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
se®k@n ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Eylül - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Konum: Ankara|Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
Kıvrım olmayan yerlerde olabilir; ama ben kıvrımlı yerlerde boyanın atmayacagına inanmıyorum dogrusu..
|
|
![]() |
|
Carmania ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 690 |
|
|
![]() |
|
boraa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2011 Konum: kdz ereğli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
Peki bunları kullanan oldumu.alalım mı dersiniz
![]() |
|
Feline 2006
1.4 otomatik orijinal :) |
|
![]() |
|
boraa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2011 Konum: kdz ereğli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
up
![]() |
|
Feline 2006
1.4 otomatik orijinal :) |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |