![]() |
|
hız devir ve benzin göstergesi kıpırdamıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sniperElite ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sniperElite
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Şubat 2011 Saat 21:42 |
akşam evden çıktım ve kargocuya gittim birkaç kasisten geçtim ama öyle normal hız kesiciler kargoyu aldım dışarı çıktım biraz gittikden sonra hız devir ve benzin göstergesi yerinden kıpırdamıyor yaklaşık 10 km bu şekilde devam ettim ama herhangi bir düzelmeolmadı sorun ne olabilir acaba??? soket bağlantısımı yoksa ecu mu yada ???? başına elen varmı?
|
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arcınız nedir kaç modeldir belirtiseniz yardımcı olmaya çalışırız
|
|
|
|
![]() |
|
sniperElite ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sniperElite
1998 306 xr 1.8 16v
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sigorta panelinde gri ve yesil renkli, komik gorunumlu bir sigorta vardir. Onu cikarin bir muddet bekleyin (1-2 dakika) ve tekrar yerine sokun. Gostergelerin calisip calismadigini denerseniz ve sonuclari buraya yazarsaniz biz de ogrenmis oluruz. Bu sigortayi bulamadiysaniz ve radyo kodunu felan biliyorsaniz, aku kutup basini cikarin ve 5 dakika bekleyin ve tekrar baglayin. Ayni sekilde sonuclari bekliyoruz. Not: Bazilarinin izledigi bir baska yontem de soyle: Araci calistirin. Aku kutup basini sokun. Araci susturun ve aku kutup basini yerine takin. Düzenleyen koliva - 07 Şubat 2011 Saat 22:38 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sniperElite
sizin dediğiniz gibi sigotaları kontrol ettim birkaçını söküp yeniden taktım sonra aracı calıstırdım göstergeler normale döndü teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
feyy ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2011 Konum: Turkey Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Buna benzer bir durum da ben yaşadım bugün.
Konu açtım ama herhalde silinmiş. Ciddi bir şey olduğu için uyarılmadan silinmese daha iyi olurdu ama takdir yöneticilerin. Neyse bende de sadece hız göstergesi gitti. Sadece devir göstergesiyle 100-120 km geldik. Gelmeye geldik ama dönüşü var bi de. Gerçi düz yol olsa sorun değil ama bi de bilen bilir Kazdağlarında dönemeçlerde önündeki araca göre hız kesip-yükselttiğin için sıkıntı oluyor. Ben yapamam büyük ihtimalle ama bir usta bulup göstereyim. O yapsın. İnşallah düzelir yoksa dönüşümüz çok zor olacak.
|
|
![]() |
|
insomnia ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: B.paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 404 |
bu şartlar benim 306 pugum içinde geçerli olurmu yarın böyle bir sıkıntı yaşarsam |
|
306 1.6 XR şeytan kırmızı
Alpıne S serıes 30 cm Subwoofer & Sony Xplod 500w XM-SD14 Amphı & Pıoneer DEH-4250 sab bass 4*50w & Kıcker DS 650.2 Mıd Bass & O RH+ bayariin haa |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sniperElite
çok zor birşey değil sigortaları kontrol etmek sigorta kapağını aç ve sigortları söküp tekrar yerine tak teker teker yerinden oynamıştır mutlaka seninkide neredeyse bende arabamın ustası oldum 4 senede 306 xr va bende de 1.8 16v
|
|
![]() |
|
insomnia ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: B.paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 404 |
üstat ben 306 yı alalı daha 1 ay bile olmadı anlayacağın daha cinselliği bilem paylaşacak zaman bulamadık haaa böyle bir arızada yapmadı emmeee hani yaparsa diye düşündüm bende aynı silsileyi uygulasammı diye düşünüyorum tavuklar gibi |
|
306 1.6 XR şeytan kırmızı
Alpıne S serıes 30 cm Subwoofer & Sony Xplod 500w XM-SD14 Amphı & Pıoneer DEH-4250 sab bass 4*50w & Kıcker DS 650.2 Mıd Bass & O RH+ bayariin haa |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |