![]() |
|
KONTAK KAPADIGIMDA CD ÇALAR HAFIZASI SİLİNİYOR |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
albay32 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Şubat 2011 Saat 23:26 |
ARKADAŞLAR DÜN ARACIMA CD ÇALAR TAKTIRDIM KENDİ ORJİNAL KASETÇALARINI ÇIKARTIM A
MA BİR SORUN VAR KONTAGI KAPADIĞIMDA CD ÇALARIMIN AYARLARINI SIFIRLIYOR BAS TİZ LOUD HER ARABAMI ÇALIŞTIRDIĞIMDA BU AYARLARI TEKRAR YAPMAK ZORUNDA KALIYORUM AKLIMA GELEN ŞU KONTAGI KAPADIGIMDA CD ÇALAR BAĞLANTISINA GELEN ELEKTİRİK KESİLİYOR OYÜZDEN CD ÇALAR HAFIZASI SİLİNİYOR ACABA NEREDEN ELEKTİRİK ÇEKEBİLİRİM AKÜ DEN ? VE YA BAŞKA YERDEN? |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aküden değil, bağlantıyla ilgili birşey o. Taktırdığınız yere gidin söyleyin düzelteceklerdir. + - kutup bağlantısıyla ilgili birşey olması lazım.
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Teybinizin surekli akim tasiyan kablosu baglanmamis ya da yanlis baglanmis. Genellikle kablo demetinin icinde sari ve kirmizi renkli iki kablo vardir. Sari olan kablo akuden direk gelir ve surekli akim vardir. Kirmizi olan kontaga baglidir ve sadece arac calistirildiginda akim vardir. Sizin aracinizdaki teyp sanirim sadece kirmizi kablodan besleniyor ve kontagi kapadiginizda teyp beslenemedigi icin resetliyor. Bu renkler Kenwood tepylerde boyle ama standartmidir bilmiyorum. |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Yorum Yapan İki Arkadaşımada Katılıyorum Ne teybinizde Sorun Var nede Akünüzde,,, Bağlattığınız yere gidin ve Düzelttirin Ayrıca Mümkünse birdaha oraya uğramayın
![]() |
|
![]() |
|
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
kırmızı sarı kablolar standart montajı yanlış yapmışlar şu orjianlleri iyi olsada kullansak ben de geçen hafta değiştirdim orjinale göre çok iyi ses alıyorum
|
|
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |