![]() |
|
egzos değişikliği yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tugrahan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Ağustos - 1978 Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2010 Konum: NEVŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 343 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Şubat 2011 Saat 00:52 |
merhabalar arkadaşlar birkaç gün önce sizlere danışmadan yada fikir almadan egzos değiştirdim sizlerinde değerli fikirlerini almak istiyorum
malum soğuk havalarda motor biraz titreşimli çalışıyor bu park halinde çalışma esnasında eksoz ses yapıyordu yani tampona sürtüyordu ben de rahatsız oldum egzoscuya gidip yaptırmak istedim neyse kanala girip kollarından falan ayarladı ses gitti dükkanında oturduk çay falan içerken gözüme bir eksoz takıldı bizim eksoz cuda öve öve anlattı işte istediğin zaman tapasını tak ses kesilir gibi nasıl oldu bilmiyorum egzosu taktırdık sonuçta haa gayette menmunum ama tapalı olduğu için tapa takılıyken acaba motoro zararı olurmu yada motoru sıkıştırırmı aşağıya resimlerinide koydum fiyetınıda yazayım ( M plus stayling 130 tl) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
PEUGEOT 306 XR 1.8 16v
brc my-11 lpg kit |
|
![]() |
|
STALLONE ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2010 Konum: ÖĞRENCİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
herhandi bi sıkıntı olmaz merak etme o taba yı çıkardığın zaman kazan moduna geçio yani ben burdayım demeye başlıo ama tapayı taktığında kazan modundan çıkar hatta ekonomi moduna girer baktın kapışcan in aşşağı tapayı sök
![]() ![]() |
|
![]() |
|
tugrahan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Ağustos - 1978 Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2010 Konum: NEVŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 343 |
şimdilik bir sıkıntı görmedim ayrıca sesi de tam istediğim gibi çok tatlı 2500 ila 3000 devir arası çok tatlı bir ses veriyor böyle rahatsız edici değil tapayı takınca ses neredeyse yarıya düşüyor ama tapayı takınca motoru sıkıştırıp ilerde sıkıntı çıkarır mı ondan korkuyorum
yakında hem tapalı hem tapasız sesinide koyacam |
|
PEUGEOT 306 XR 1.8 16v
brc my-11 lpg kit |
|
![]() |
|
axi206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 04 Mart 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 172 |
ben dun 206 aldım. aracın ustunde bahsettıgınız sıstemd bır egsoz var. tapa olmadan bar bar bagırıyor.tapayı takınca ses %50 cıvarında kesılıyor ama tapasızda tapalıda cıkan ses cok tatmın edıcı degıl patlak egsoz gıbı cıkıyor tok bır ses yok
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |