![]() |
|
PARTNER TEPEE 110 BG YARDIM |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
salman444 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı salman444
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Şubat 2011 Saat 13:05 |
SLM ARKADAŞLAR ARNIZA YENİ KATILDIM YENİ ARAÇ ALMAYI DÜŞÜNDÜĞÜM İÇİN. PARTNER TEPEE 110 BG FULL BEYAZ RENK ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM GÜVENLİK PAKETLİ KULLANAN ARKADAŞLAR VARSA ARTISI EKSİSİ HAKKINDA BİLGİ VERİRSE SEVİNİRİM.İÇİNDE SOYULMALAR OLUYOR DİYE DUYDUM O YÜZDEN AKLIM KARIŞTI BİLGİ ALMAK İSTEDİM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER |
|
![]() |
|
Eyüp Duygun ![]() 1. Vites ![]() ![]() SPONSOR FİRMA Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2010 Konum: Göztepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 237 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Eyüp Duygun
![]() ![]() ![]() ![]() |
Öncelıkle hosgeldınız.Kendınızı tanıtırsanız daha iyi olur.Ben 90hp lıgı ile cok yol yaptım sürüsü olsun konforu yol tutusu vsvs hepsi kangodan falan cokcok iyi.Fiorino vs bunlar zaten alt sınıf.Caddy cok pahalı o paraya alınmaz.110hplık tepee hakketen cok opsiyonlu bir arac gecen bir musterım geldı sıfır almıs oda 500kmde yol bilg.criuse control.cam tavan.cift taraflı klima.6airbag derken full.aracı cok begendım alınabilecek en ıyı ticarı sınıf aracdır bana göre performansı hıc suphe uyandırmasn gayet yeterlı yetmez dersenızde zaten cozum yolları cok var :):) soyulmalar falanda o kullanıcıya göre cok degsırı araca nasıl baktıgınız cok onemlı.Megane2 lerin alayının kapı tutma kolları soyulur ornek olarak.
|
|
![]() |
|
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cam tavanlısı ve fulu caddyden pahalı caddynin 1.6motoru çok ekonomik ömürlük bi araba ben olsam caddy i tercih ederim comfortline fulu tasarım olarakda daha şık kafaya koymuştum caddy i ama ticari araç hız sınırı var ve şehir trafiğine giremiyor |
|
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
|
![]() |
|
Eyüp Duygun ![]() 1. Vites ![]() ![]() SPONSOR FİRMA Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2010 Konum: Göztepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 237 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Eyüp Duygun
![]() ![]() ![]() ![]() |
Partner olarak degil PSA grbunun 1.6 hdi motoruda hem performans hem yakıt konusunda yenı 1.6 tdi lardan aşagı kalacagını hic zannetmem fiyat konusunda cam tavanlısı pahalıdır dogru.Ama caddy bana hic güven vermiyor surunce vs(yenısını hic tecrübe etmedım) arka tarafı cok boş bırakıcakmış hissi birhaylı var.
|
|
![]() |
|
Faruk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 801 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ticari araç almadan önce giremeyeceğiniz caddeleri,bölgeleri,köprüleri,ceza yeme risklerini,herkes duble yolda 110 la giderken sizin 90 la gitmenizi unutmayın çünkü ruhsatta kamyonet yazıyor.bendede 2004 partner vardı sırf bu yüzden sattım binek aldım ama 307 sw aldım geniş yine.almadan önce iyi düşünün bu tarz arabaları çünkü alıp pişman olan,bu durumları bilmeyende çok var çevremizde.en son forumda birisi premium paketli 2010 model partner tepesini sırf bu yüzden satacaktı
![]() Düzenleyen Faruk - 04 Şubat 2011 Saat 15:08 |
|
2007 PEUGEOT 307 SW 1.6 110 BG HDİ PREMİUM GRİ
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI dizel gibisi varmı???? |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |