|
407 kullanıcıları yardım !!! |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
hasandemir
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasandemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 04 Şubat 2011 Saat 11:03 |
ARKADAŞLAR 407 1.6 HDI COMFORT 2006 MODEL Bİ ARACIM VAR 2 HAFTAYA YAKIN SÜREDİR ARAÇTA GİDERKEN HATA LAMBALARI YANMAYA BASLIYO MOTOR ARIZA LAMBASI , AKÜ ARIZA LAMBASI , ESP ARIZA LAMBASI , VE ÜNLEM İŞARETİ ÇIKIYOR BUNLAR ÇIKTIĞI ZAMAN DEVİR SAATİ VE MOTOR HARARET GÖSTERGESİ DÜŞÜYOR SONA BİRAZ GİTİKTEN SNRA DÜZELİYOR VE SADECE ESP ARIZA LAMBASI KALIYOR . ARACI İSTOP EDİNCEDE SANKİ AKÜ BİTMİŞ GİBİ ÇALIŞMIYOR ARAÇ İŞİN İLGİNÇ KISMI İSE KORNAYA BASINCA ÇALIŞIYOR ARAÇ LÜTFEN BAŞINA BÖLE BİR OLAY GELMİŞ BİRİ VARSA YARDIM ETSİN ÇARESİZ KALDIIMM
|
|
sercinho
2. Vites 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kardesım oncelıkle gecmıs olsun akun bıtmıs olabılır ılk once akune baktır daha sonra sorun yoksa sarj dınamaso fakat buyuk ıhtımal aku gıbı
|
|
sercinho
2. Vites 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bırde yenı uye kısmından kendını tanıtırsan arkadaslar sana yardımcı olacaktır kendını tanıtmalısın
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Büyük İhtimal akü ömrünün son zamanlarını yaşıyor. İlk yapacağın şey akünü kontrol ettirmek olsun.
|
|
hasandemir
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasandemir
|
inş öyle bir şeydir başka fikri olan yokmu acabaa :S
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hemen hemen aynı dün benim başıma geldi. Aracım 307 ama olaylar çok benzer. Şarj dinamosu ekonomik ömrünü tamamlamış değiştirmek zorunda kaldım. Bilginiz olsun. Değişimden sonra hatalar silindi şindi benzer sorun kalmadı.
|
|
hasandemir
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasandemir
|
saolun inş sarj dinamosundandır sizede geçmiş olsun .... |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |