![]() |
|
APP plaka sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
10ur1 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Nisan - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 334 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Şubat 2011 Saat 00:32 |
|
slmlar app plaka yaptırmayı dusunuorum polısle basım belaya gırermı orjınal muhurlu plakalarda arabada dursa sakıncası olurmu ki
|
||
![]() |
||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
valla polisin cinsine denk gelirsen ceza bıle yazabılır kardesım ama şunu duydum eger app yapacaksan eskı plakalarıda bagajda durması gerekıyormus dıye bılıyorum |
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||
![]() |
||
okan9823 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2010 Konum: peugeot Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
s.a bende var eskiler bagajda ama yaptırırsan istanbul kalın app veya benzerini yaptır harflerde sayılarda farklı gözükmesin
|
||
YA HERKEZLE AYNI,YA HERKEZDEN FARKLI
|
||
![]() |
||
ACHTUNG ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Konum: BALIKESİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
|
1.5 senedir aracımı app plaka ile kullanıyorum hiç bir sorun yok üstüne üslük tüv de üstüne birde mavi 2013 bandrol yapıştırdılar |
||
![]() |
||
307P ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
|
Nerede yaptırabilirim peki?App takmak lazım ![]() |
||
![]() |
||
10ur1 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Nisan - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 334 |
|
bnde yptırıcam ozaman
|
||
![]() |
||
ACHTUNG ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Konum: BALIKESİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
|
|
||
![]() |
||
deniz_206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
mühürsüz sıkıntı oluyo arkadaşlar her ne kadar orjinali bagajda olsada anlamıyo polis benim başıma geldi evrakta sahtecilikten tutanak tutuyolar söktüm yanında orjinalleri taktımda öyle bıraktı polis yapıcaksanız çift mühürlü orjinal yapın.
|
||
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
||
![]() |
||
307P ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
|
Teşekkür ederim olmadı sipariş vereyim evde dursun
![]()
Öyle de çok masraflı en iyisi yine kalsın bir süre böyle ![]() |
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
çift mühürlü yapıyorlar. Ben bastırdım aracım için yanlız hangi trafik müdürlülüğü bastığı belli olmasın diye trafik müdürlüğünün kodu gözüken yeri basmıyorlar ama bir sorun teşkil etmiyor.
![]() |
||
![]() |
||
|
Peki bu işlem için ne kadar masraf yaptın acaba? |
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
170 tl
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |