![]() |
|
yine bozuldu :( |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
osterreich ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2010 Konum: Avusturya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı osterreich
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Şubat 2011 Saat 22:13 |
||
selam arkadaslar cok büyük bir problemim var zamanlamasida harika ama neyse söyle anlatiyim pazartesi günü otobanda 300 km yol yapdikdan sonra araba su hata yi verdi türkcesi "egzoz gazı temizleme sistemi arızalı" diye o gün hic bir etki yapmadi sadece ekranda görünüyodu hata,ama bu sabah arabayi calisdirdim sürmeye basladigimda arabanin motoru küt küt vurup duruyo,gazi köklüyorum banamisin demiyo valla napsak acaba neden yapar böyle bilgisi olan arkadaslar yardimci olursa sevinirim tesekkürler
Düzenleyen osterreich - 02 Şubat 2011 Saat 22:15 |
|||
ʞoʎ ʞılsɹǝʇ ıq wıʎıʎı uǝq
5008 1.6 HDI 110 FAP |
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
geçmiş olsun valla sorunu hiç anlayamadım inşallah en kısa zamanda çözülür.
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
|||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|||
![]() |
|||
g-demir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
||
ben de hiç anlamadım ama galiba antipollution fault
|
|||
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
|||
![]() |
|||
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
||
oksıjen sondasında olabılır.arac lpg lımı
|
|||
![]() |
|||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
||
Hatanin orjinal sekilini de yazarmisiniz? Düzenleyen koliva - 02 Şubat 2011 Saat 23:52 |
|||
![]() |
|||
osterreich ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2010 Konum: Avusturya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı osterreich
||
hayir dizel
|
|||
5008 1.6 HDI 110 FAP |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı osterreich
||
"abgas reinigung system defekt"
|
|||
5008 1.6 HDI 110 FAP |
|||
![]() |
|||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
||
Sanirim yine EGR valfinde bir sikinti olabilir. EGR valfi hakkinda bilgi gecen gun su linkte vermistim. EGR=Exhaust Gas Recirculation Birimi http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=12553&PID=177219&title=407-ve-mr-trps-hatalar#177219 Düzenleyen koliva - 03 Şubat 2011 Saat 10:31 |
|||
![]() |
|||
se®k@n ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Eylül - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Konum: Ankara|Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
||
Bence de EGR valfinden kaynaaklanıyo olabilir.. Tıkanmıstır büyük ihtimalle..
|
|||
![]() |
|||
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
||
egr den kaynaklaniyorsa ve arizali ise sifiri 420€ civari
![]() eger tikali ise temizlemesi basit elin yatkinsa sen bile sokebilirsin ama toplamasi biraz karisik beni biraz ugrastirmisti bulundugu yere elim zor giriyordu ama senin aracinin motor bolumu genistir calismasi rahat olur |
|||
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı osterreich
||
arkadaslar problem dizel deposundan motora giden hortumun tikali olmasindan kaynaklaniyormus (servisin söylediginden anladigim kadariyla) . arizanin bulunmasi,yeni parca ve montaj 160 euro ya yapdilar. ama dünden beri fark ediyorum aracda epey bir degisiklik var mesela ilk calisdirdigimda motor cok sarsintili calisiyodu,bazen otomotik vites takiliyordu ve arac cok hantaldi bir hortum degisikligiyle bunlari halledim yorum yazan arkadaslara tesekkürler
|
|||
5008 1.6 HDI 110 FAP |
|||
![]() |
|||
Faruk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 801 |
||
bunla geçmiş olsun
![]() |
|||
2007 PEUGEOT 307 SW 1.6 110 BG HDİ PREMİUM GRİ
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI dizel gibisi varmı???? |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı osterreich
||
eyvallah faruk sagolasin
|
|||
5008 1.6 HDI 110 FAP |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |