![]() |
|
shell fuelsave diesel üçkaatı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
aşkın35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Şubat 2011 Saat 21:27 |
||
Bugün izmir güzelyalı shell e mazot almaya girdim pompacı bana fuelsave dizel çıktı çok güzel ve 1 lt yakıt tasarrufu sağlıyor dedi bunun üzerine bende peki fiyat farkı varmıdır diye sordum adam bana lt si
3.75 lira dedi bende şakamı bu yada siz üçkaatcımısınız diye söylendim sonra mazot almadan ordan uzaklaştım benim aracım 60lt mazot alıyor yani 45*60=27TL 1lt tasarruf edicem diye 27tl fazla ödicem bu nedir arkadaşlar böyle bir mantık varmıdır ya pompacıda bir hata var yada bunlar bizi iyice keriz yerine koyuyor bu konuda bilgisi olan alan kullanan fiyatını bilen varsa lütfen bizi bilgilendirsin bilginize |
|||
308 envy auto6r
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
resmen milleti kazıklama alternatifleri üretiyorlar eee tabi ne sanıyorsunuz adam tv lerde bangır bangır reklam veriyor saniyesi 10 bin dolar
bizden çıkaracak reklamın acısını Düzenleyen albaydemircan - 02 Şubat 2011 Saat 22:21 |
|||
![]() |
|||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
valla ya bu ne bole arkadas benzın fıyatına dızel verıyolar bıde tasarruf ooooo
|
|||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|||
![]() |
|||
berko ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 27 Mart 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
||
pompacı olan adam ya da o bayi kazıkçı çıkmış. O fuelsave normal eurodieselin yerine çıktı. yani eurodiesel fiyatına alıyosun onuda 3.37TL. O pompacıyı tenhada kıstırmak lazım...
|
|||
![]() |
|||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
||
GTL den bahsediyorsun sen bende kullanmıştım bi farkını görmedim
![]() |
|||
![]() |
|||
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
||
Valla ben bi mazotçu buldum artık kaçırmam euro dizeli 3 tlden alıyorum
|
|||
|
|||
![]() |
|||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
||
|
|||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
böyle giderse shell total bp türkiye piyasalarından silinecek (: yaşasın full ve ondan sonra gelen lukoil... |
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
||
Yav efe madem böle biri var neden bize haber etmiyon sen yav
|
|||
![]() |
|||
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
||
Bi arkadaşım var varille alıyo ama kaçak değil 3 tane dizel arabam var hepsine ondan dolduruyorum |
|||
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
||
Ulaş bana çözeriz abi ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
eyvallah kardeşim... geçen gece halletinmi misafirlerin işini deniz i aradığın gece |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
||
Hiç sorma ellerinde kaldı ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
eneslan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 231 |
||
onların mantıkları bu arkadaşım kazıklamak =) biraz hafif pedala bas 1 lt yine az yakarsın :D
|
|||
Enes
( Peugeot 307 Comfort Technoplus 1.6 110 PS Benzin + Lpg 2006/2 (makyaj)) |
|||
![]() |
|||
eneslan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 231 |
||
Ve shell kadar cabuk ucan benzin görmedim hele oktanlıları . arabayı ılk aldıgım sene shell derdım artık demıyorum 5 yıl oldu
|
|||
Enes
( Peugeot 307 Comfort Technoplus 1.6 110 PS Benzin + Lpg 2006/2 (makyaj)) |
|||
![]() |
|||
||
valla tahmin ediyorum senin ses tonundan belliydi adamların niyeti tehlikeliydi
Düzenleyen albaydemircan - 02 Şubat 2011 Saat 23:33 |
|||
![]() |
|||
g-demir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
||
hadi shellin ne olduğunu biliyoruz. ulan pompacı sana ne oluyo? prim mi alıyon sanki aldığı 600 lira maaş, onun için de kendine laf ettiriyor. Allah akıl fikir versin. hakkaten onlara inanmaktansa az basarım daha iyi.
geçenlerde benim de gaz kapağını bir pompacı sert taktı, hop dedim ağır ol, "oldu oldu sorun yok" dedi. dedim senin demenle olmuyor o iş çekil kenara bir bakayım. almışlar ellerine milletin pompasını yurttaşa yamuk yapıyorlar
|
|||
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
|||
![]() |
|||
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
||
ankarada full açılana kadar opet gerisi yalan
![]() |
|||
![]() |
|||
Faruk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 801 |
||
![]() ![]() ![]() |
|||
2007 PEUGEOT 307 SW 1.6 110 BG HDİ PREMİUM GRİ
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI dizel gibisi varmı???? |
|||
![]() |
|||
aşkın35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
||
ben opetciyim ama yeni dizeli deneyim dedim pişman oldum en iyisi efe istanbul şanslı memleket bizimde bir efemiz olsa oh 3tl den her hafta sonu çeşme kuşadası gez babam gez yapardım
|
|||
308 envy auto6r
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |