![]() |
|
opet yeni tarifesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
serkan24577 ![]() 1. Vites ![]() 28 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: izmir KSK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Şubat 2011 Saat 01:10 |
merhaba arkadşalar bundan bir hafta önce sizlerle opetin fiyatlarında indirim yapacağını paylaşmıştım mazot 3,36 iken şuan ki lt fiyatyı 3,30 indi bu şahsen beni hiç tatmin etmedi ben 3,00 olarak bi jest beklerdim yanıldım :(
|
|
![]() |
|
307P ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Opet'ten almıyorum zaten daha ayrıca çok indirmişler yahuu zarar etmesinler sonra
![]() |
|
![]() |
|
muratgulen07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2010 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 619 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratgulen07
![]() ![]() ![]() ![]() |
valla bende shllden alıyodum ama 3 lira olsa uça uça alırdım :) hayallerimi yıktın serkan abi :):):):)
|
|
3'07 1.6 hdi 110 HP 0 RH(+)
507 207 00 27 MuraT GÜLEN |
|
![]() |
|
serkan24577 ![]() 1. Vites ![]() 28 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: izmir KSK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
valla benimde hayalim yıkıldı muratım aradım açmadın müsaitmi değilsin
|
|
![]() |
|
muratgulen07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2010 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 619 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratgulen07
yanlış Muratı arama abi :S :):) Muhammet olmasın o :D:D:D :D:D:D:D:D
|
|
3'07 1.6 hdi 110 HP 0 RH(+)
507 207 00 27 MuraT GÜLEN |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
ulen allah iyiğini versin :)
|
|
![]() |
|
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
c.tesi 3,37 den aldım hala düşmemişti.
|
|
A3
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
bugün düş
tü zaten fiyaztı emin
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
evet bugun bende gordum 3,31 bızm burda nalet gelsın
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
geceden oldu işte düşüş hiç yoktan iyidir de bp den alıyorum ben daha iyi yakıtı Düzenleyen serkan24577 - 01 Şubat 2011 Saat 10:57 |
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
Opet bu kadar müşteri kaybından sonra bu indirimleri yapması gayet normal
|
|
![]() |
|
Yusuf Tekoglu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 22 - Ocak - 1992 Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2010 Konum: Çamlıca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yusuf Tekoglu
Opetten en karlı çıkan benim çünkü evime 500 mt uzaklıkta öteki benzincilere gitsem Yol Farkında Aynı hesaba gelcek aradaki 3-5 krş.
|
|
Honda Gibi Gazlarım BMW Gibi Yanlarım...
Mercedes Vito 112 CDI VIP 34 CTC 01 |
|
![]() |
|
Alparslan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1979 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2010 Konum: Pendik İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 390 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Alparslan
valla ben bu sabah fulledim depoyu maltepe opet'ten lt fiyatı 3,32 yazıyor fişte
|
|
Ford Focus 1,6 titanium 2010 BeyaZ...
Albayın onayı ile TAXI VI :) |
|
![]() |
|
bunların hepsı aldatmaca yaa... hıcbırsey degıstıgı yok. |
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
5 kuruş ya depoyu fullesen 2,5 tl fark yapar :) yapsalar ne olur yapmasalar ne olur zam geldıgınde 50 kuruş gelir ındırımde %1ini zor gorursun
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
yani demi kardeşim :)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
evet abi :)) baksana kaclara kadar calısıyosun abı :D o kadar calıs calıs sonra bı depo benzıne butun maasını yatır olcek ısmı bu :D ne vardı şöyle 1 tlye benzıne bınsek :D
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
|
![]() |
|
BUBU ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
bayagı bı promosyon yapmıslar hemen gıdıp depoyu fulliyım :)
|
|
![]() |
|
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
3,96 dan benzin alıyorum kol gibi... 2010 haziranda 2,95 tl idi benzin. o günleri mumla arıyorum.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |