![]() |
|
CD Changer Tamiri |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ispinoze ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Temmuz 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2011 Saat 20:21 |
Herkese selam,
Ankara'da doğru dürüst ve uygun cd changer tamiratı yapan yer var mı? Bilenler yardımcı olursa sevinirim. Teşekkürler... |
|
2005 307 xt otm.
|
|
![]() |
|
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
slm dostum mesut elektronik 4.cad no:37/a emek/ankara sana yardımcı olur
|
|
![]() |
|
ispinoze ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Temmuz 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
Teşekkürler... |
|
2005 307 xt otm.
|
|
![]() |
|
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
changerdekı sıkıntı nedır kardesım
|
|
![]() |
|
İçindeki cdleri geri vermiyordu. Bende açıp cdleri çıkartım. Bazen okuyor bazen okumuyordu. Birde sensörü temizleyeyim dedim. Pamukla falan temizledim. Sonrasında arabaya taktım. Çalıştırınca cd'yi aşağı yukarı çıkaran ayaklardan birinin yukarıda kaldığını gördüm. Temizlerken sanırım aralarındaki dengeyi bozdum. :( Sonrasında baya bi uğraştım. Ancak yinede çözüm alamadım. Şimdi çalıştırınca sayılar üzerindeki turuncu ışıklar yanıp yanıp sönüyor. Aslında adam akıllı sistem anlayanbiri için zor bişey değildir. Ancak ben bitürlü ilk haline getiremedim. :( Birine gösterdim. Herif bakmadan motoru yanmış 150 liraya olur dedi. Bide utanmadan vaktin varsa otur yapayım dedi. Bende ağzıma geleni saydım. Mesut Elektronik inş. birşeyler yapar. |
|
2005 307 xt otm.
|
|
![]() |
|
ins kardesım ıstedıgın gıbı olur fıyat konusunda 150 cok para uygun bır fıyata halledersın umarım
|
|
![]() |
|
naksi ![]() 2. Vites ![]() 01 - Ocak - 1978 Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 117 |
chancer okumama sorunu için fazla kurcalamdan cd okuyucu gozu silin tum kopya cd leri okur
benim aracdakide okumuyordu cd seciyordu şimdi her cd yi okuyor |
|
![]() |
|
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
hiç yaptırmayın olsa bile tat vermiyormuş ben açtırdım yaptırıcaktım ustam 2 3 ay sonra gene bozulur dedi.onun yerine mp3çalar özellikli bi teyb öneririm hem daha iyi ses alırsın tabi teyb kaliteli olacak pıoner sony lg vs 150 ile 200 lira arasında iyi bişeyler bulabilirsiniz
|
|
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
|
![]() |
|
Fahri ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Arkadaşlar 2005 model 1-6xt 307 aracımda ufk tefk problmeler vr 1.ANALOG KLİMA 1 2 3.KADEMELERDE CALISIRKEN 4.KADEMEDE DURUYOR
2.SUNROOFUMDA KADEME KADEME ACILMASI GEREKIRKEN BIRINCI KADEMEDE SONUNA KADR ACILIYOR BAZEN ARA ARA OLUYR BOYLE ORANTILAR 3.ARACIMA SİS FARKI TAKTIRMAK ISTIYORUM NASIL YAPABILIRIM 4.5Lİ CD CALARIM O KADAR TUHAFKI BAZEN ORJINAL CD OKUMUYOR BAZEN DOLDURMA TRACK AMA BAZEN IKISINIDE OKUMADIGIDA OLUYOR : d COK KAFASI BOZUKSA RADYOYA ATIYOR NADİREN :)) BU KONULAR UFAK SEYLER AMA AKLIMA TAKILIYOR YARDIM EDECEK BIRI VARSA SEVINIRIM : ) |
|
Fren basmaz Gaz kesmez
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |