![]() |
|
bagaj kilidi arızası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
isodogu ![]() 1. Vites ![]() ![]() 04 - Temmuz - 1975 Kayıt Tarihi: 31 Ocak 2011 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 85 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2011 Saat 19:33 |
2006 model 307 aracımda bagaj kilidi bazen açılmıyor birkaç denemeden sonra kumandadan açıp kapadığımda açılıyor sebebi ne olabilir teşekkürler. |
|
![]() |
|
erdal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 351 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kilitlerin üzerindeki yağ, toz yüzünden katılaşıyor ve havanın soğukluğuda buna eklenince hareketli parçalar hareket etmekte güçlük çekiyor kendi aracımda bu yüzden kapılar kilitlenmemeye başlamıştı.. Kısacası kilidi değiştirmeden önce benzinle yıkayıp yağlamayı deneyin bence.. umarım bu yüzdendir:)
|
|
Peugeot206xt 1.6 90hp 2000md
|
|
![]() |
|
gozem ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
yağlanacak dostum.arabayı aldığım gün çalışıyordu ertesi gün
bozuldu.silahlar için sprey yağ var onunla kilini yağlarsan çözülüyor sorun.eğer olmazsa bagaj kapağını elinle bastırdıktan sonra tetiğine bas. klidin ayarıda bozulmuş olabilir.gevşetilip biraz ileri alınacak kilit. |
|
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
|
![]() |
|
isodogu ![]() 1. Vites ![]() ![]() 04 - Temmuz - 1975 Kayıt Tarihi: 31 Ocak 2011 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 85 |
wd 40 sprey sıktım ama bir değişiklik yok bagaj açıldığında kilit kısmını anahtarla açıp kapatıyorum birkaç gün sonra yine aynı
|
|
![]() |
|
SZKR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Mayıs - 1984 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2011 Konum: İZMİT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 250 |
Acma dugmesine hafifce basin ve elinizi oradan cekin. Bagaji baska bir yerden tutarak kaldirin. Ayni kronik sorun bende de vardi, bu sekilde actigimda kapamada sorun olmuyor uzun suredir. Eger elnizi dugmeye koyup kaldirirsaniz sanirim zorlamayla temassizlik olusuyor dugmede.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
307 lerde baska kısılerdende duydum bu sıkıntının oldugunu. bu sorunda bıraz kronıklık var herhalde... :((
|
|
![]() |
|
hhuzun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2010 Konum: FRANSA /AKSARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
GENELLIKLE SOGUK GUNLERDE ZORLATMADAN OLUYO
BENIMDE BASIMA GELDI
KILILEME YERINDEKI VIDALAR ZAMANLA GEVSIYO
ALYEN ANAHTARIYLA ASAGIDAKI YERI KONTROL ET? BUYUK BIR IHTIMAL KILITI TUTAN DISLER KAYMIS OLABILIR
|
|
306 2.0 HDI 2000 MODEL BREAK PETROL MAVISI FRANSIZ
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |