![]() |
|
lpg ile yanan motor arıza lambası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
rapsody ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2010 Konum: Kırıkhan/HATAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Ocak 2011 Saat 21:40 |
|
arkadaşlar cuma günü aracıma atiker marka lpg taktırmıştım.arac haftasonunda ağabeyimde idi.bugun akşam üzeri motor arıa lambasının yandığını söyledi.ben de kısa bir tur attım denemek için ama herhangi bir sorun göremedim.sizce sorun nedir ve nasıl giderilir? ha bir de benzin ibresi için nasıl bir çözüm biliyorsunuz?
|
||
Rakı, şarap içiyorsam sana ne!
Yoksa sana bir zararı, içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim! |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
hayırlısı olsun sende arıza ısıgı ıle tanısmıssın :)))
korkmana gerek yok. lpg de ıken arıza ısıgı yandıgında anlamalısın kı lpg karısımında hata var. herhangı bır durumda yada devırde karısım olması gerekenın dısına cıkıyor ve oksıjen sensorude bunu algılayıp arıza teshısı yapıyor. ama benzınde kullandıgın zaman yanmıyor...
hassas bır ayarla ısın cozulur ama bunu becerebılmek bıraz meseledır...
|
||
![]() |
||
eneslan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 231 |
|
Arıza lambasını gazda iken yakabilir çünkü farklı bir karışım kullanıyorsun . Birde gaz ayarından dolayı yakabilir yani ayarın az ise veya fazla ise . Benimde başlarda oyleydi . Gazdayken yanardı benzinde ise sonerdı ama artık hiç yanmıyoru alıştı sanırım :) Benzin göstergesi için bir kit takıyorlar diye biliyorum ama bence gerek yok hiç . Siz bilin ne kadar benzin olduğunu yeter . Atiker ise Cecoli adlı üyemiz atikerci onunla özel mesajda ulaşabilirsiniz. Sizi daha iyi aydınlatır.
|
||
Enes
( Peugeot 307 Comfort Technoplus 1.6 110 PS Benzin + Lpg 2006/2 (makyaj)) |
||
![]() |
||
eneslan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 231 |
|
İyi insan lafın üstüne gelirmiş bu kadar çakışma olamazdı mesaj saatine bakarmısın =)
|
||
Enes
||
![]() |
||
|
enes nasılsın ıyımısın?? sınavlar nasıl gıdıyor hıc gorunmuyorsun... aynen dedıgın gıbı ıyı cakısmıss :-)
|
||
![]() |
||
|
İyim çok şükür ama yerimde durmuyorum koşturmaca var biraz o yuzden internete girmeyi bırak pc bile açmıyorum yorgunluktan . Sınavlar güzeldi bakalım sonuçları var şimdi ama az cok biliyorum ;) Sen nasıl oldun hastaydın en son
|
||
Enes
||
![]() |
||
|
basarılarının devamını dılerım. oncelıkle tahsıl lazım
ben ıyıyım cok sukur. hafıf bır grıptı o kadar yaa :))
neyse konuya kaldıgı yerden devam edelım...
|
||
![]() |
||
erdal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 351 |
|
Az önce bir başka konuda da yazdım.. Aynı sorun bende de oluyordu hemen hemen haftada bir diyebilirim ve ilk olduğunda arabayı sağa çekip servisten adam çağırmıştım:) Sonra anladım yakıtla ilgili olduğunu ve lpg li araçlarda bu sorunun hep yaşandığını söylediler ama ben sana söyle bişey söyleyim.. Lpg yi nerden alıyosun bilmiyorum ama ben opetten almayı bıraktım arıza lambası hiç yanmadı..
|
||
Peugeot206xt 1.6 90hp 2000md
|
||
![]() |
||
rapsody ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2010 Konum: Kırıkhan/HATAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
|
hımm... teşekkür ederim yorumlarınız için arkadaşlar...
|
||
Rakı, şarap içiyorsam sana ne!
Yoksa sana bir zararı, içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim! |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |