![]() |
|
peugeot 406 YARDIM |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fastboy_67 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fastboy_67
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Ocak 2011 Saat 19:52 |
slm arkadaşlar ne olur bana yardım edin.daha foruma yeni üye oldum yanlışım varsa affola. benim 2000 model peugeot 406 st 2.0 aracım var.190 bin km de benzin/lpg lidir.araçla ilgili sorunum aracım benzindeyken stop ediyor devir saati yukarı aşagı oynuyor bazen stop ediyo bazen toparlıyo.gaza attıgımda arabada hiçbi sorun yok.bogaz kelebegini falan hep temizlettim gene aynı sorun var.acaba enjektörlerden olablirmi? arıza lambasıda hiç yanmıyor.benim kafamı karıştıran gazdayken bir sorun yok benzine gecirdimmi arac stop ediyo ve rolantideyken cok sarsıntılı hırıltılı calışıyo.aklıam gelen sadece enjektör. baska ne olablir? yardımlarınızı bekliyorum
|
|
![]() |
|
Eyüp Duygun ![]() 1. Vites ![]() ![]() SPONSOR FİRMA Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2010 Konum: Göztepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 237 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Eyüp Duygun
![]() ![]() ![]() ![]() |
Enjektörden suphelendiginize göre komple bu sistem işin icine girer benzın pompası-yakıt yolları vsvs.Buradan teşhis cok zor.Önce bi enjektörcü-karbüratorcu dıye tabir ettigimiz ustalara gidin.Aracın calısması ıcın gereklı rakamlar yerındemi kontrol etsinler.Arıza lambası yanmıyor olsa bile belki gecici arıza kaydetmiş olabilir aracınız.
|
|
![]() |
|
fastboy_67 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fastboy_67
enjektörlerden şüphelenmemin sebebi aynı şeyi gazda yapmaması. gazla benzin arsındaki tek fark bitek gaz enjektörlerinin farklı olması degilmi diger herşey aynı yolla devam etmiyormu? bide bir usta bana biyerden hava alıyor olalbir dedi acaba hava alsa bu sorun olablirmi? |
|
![]() |
|
tugrabozan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2009 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tugrabozan
Aynı araçtan benimde vardı bi aralar. Genelde araç hareket halindeyken sıkıntı yok ama boşa atınca kırmızı ışıkta dururken rolanti ibresi sallanıp arasıra stop ediyorsa rolanti step motoru kirlenmiştirbüyük ihtimal. şu an resimleri yok ama o motoru söküp ucundan gövdesine kadar kılıfa benzer bi yeri var sıyırıp wd 40 sıkınca benim problemim çözülmüştü.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fastboy_67
arkadaşım resimleri varsa bana atablirmisin lütfen yardımcı olursan sevinirim birde benim aracıım gazlı bunu da belirteyim.
Düzenleyen fastboy_67 - 04 Şubat 2011 Saat 23:08 |
|
![]() |
|
tugrabozan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2009 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tugrabozan
resimleri bulamadım aracı sattığım için yeni resimde çekemiyorum.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fastboy_67
bu emme manifoldunun üstündekini diyosun galiba sensörlü olan
|
|
![]() |
|
06K1387 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ARKADAŞLAR BEN YENİ ÜYE OLDUM VE 406 KULLANICISIYIM. BENİM ARACIMDA DA AYNI SORUN VAR FAKAT BENİM ARACIM BENZİNDE DEĞİL GAZ DA BU SORUNU YAPIYOR. BAHSETTİĞİNİZ RESİMLERİ BAŞKA BİR ARAÇTAN ÇEKEREK EKLERSENİZ SEVİNİRİM. BEN KENDİ ARACIMIN MOTOR KISMININ RESMİNİ ÇEKEREK YAYINLAMAYA ÇALIŞACAM. BU RESİMLER ÜZERİNDEN DE FAYDALANABİLİRSİNİZ. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |