![]() |
|
Yakıt yerine Havamı basıyorlar ?? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
eneslan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 231 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Ocak 2011 Saat 02:05 |
|
Merhaba arkadaşlar İstanbul Veliefendi BP istaysonundan devamlı akaryakıt alıyorum yaklaşık 44 lt LPG alıyıyorum ortalama 370 yapıyorum . fakat son 3 depodur gözlemledim ki 1, de 350 km 2, de 365 km 3, depoda ise 330 km yol yaptım . Aynı düzeyde kullandım hep şuan 4, depomdayım gözlemlemeye devam ediyorum . Acaba havamı basıyorlar ne iş tir sizce ?
|
||
Enes
( Peugeot 307 Comfort Technoplus 1.6 110 PS Benzin + Lpg 2006/2 (makyaj)) |
||
![]() |
||
Mesut ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
orada bende cok sıkınıtı yasadım bızım eve 5 dk yok bıle... sanırım pompaları bozulmus :D kım ne derse desın en ıyısı shell shell ama tasarruf konusunda full daha ıyı gercı yakıtı da guzel araba doyuyor benzınlıkten cıkarken farkedebılıyorsun.
|
||
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
||
![]() |
||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
hava sıcak olduğunda genleşiyor o yuzden biras esnemesi normalde zaten kış ayındayız demekki hava basıyorlar |
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||
![]() |
||
eneslan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 231 |
|
Mesutcum o çevrede nerede full istasyonu var en azından % 7 indirimli alırız :D
|
||
Enes
( Peugeot 307 Comfort Technoplus 1.6 110 PS Benzin + Lpg 2006/2 (makyaj)) |
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
bende lukoilden alıyorum %3 indirimim var. cem abide onlar rus malıdır yakıtı iyidir diye söylemişti istanbul buluşmasında. Shell kullanıyordum bıraktım artık hem habire fiyatları artıyor hemde yıkamacısına gıcık oldum :D
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
|
ben de opetten alıyordum katkılı olduğu için yağlanma yapıyormuş birazda sheli deneyim dedim belki psikolojik ama araba gaza daha iyi tepki veriyor gibi geldi bizim burdaki bp de sorunlu
|
||
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
||
![]() |
||
HRMNKY ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 187 |
|
Bp yüzünden zamanında 206'mızın hava debisi bozulmuştu o günden beri hep Shell'den alıyorum ancak burada Soil var Eurodizeli 3.15'ten veriyorlar oradan alsam bir sıkıntı yaşarmıyım bilmiyorum açıkçası.
|
||
Peugeot 206 X-Line 1.4 HDI
![]() |
||
![]() |
||
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
|
full benzin istasyonu ankarada yok sanırım olsa deli satış yapar
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
bende devamlı opet kullanıyorum. bır suru kısı ve ustalar katkılı lpg problem cıkarıyor dıyorlar ama ne hıkmetse benım arabada tık yok. masallah dıyelımde nazar degmesın :)) shell ve totalıde denedım ama aygazın cekısı daha ıyı gıbı gelıyor bana. |
||
![]() |
||
osterreich ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2010 Konum: Avusturya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı osterreich
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
dizel arac kullanan arkadaslara bir sorum var?? araclarinizda devamli eurodizel mi kullaniyorsunuz?
|
||
![]() |
||
307P ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
|
Evet,kırsal motorin kullanma. |
||
![]() |
||
|
diğer yakıtlarda opet için bişey diyemem ama hakikatende
opet in LPG si çok güzel bendede lpg li araç vardı opet in lpg si aracımda hiç sorun çıkarmadı diğer yakıtlarda ise malesef sınıfta kalıyor opet |
||
![]() |
||
Mesut ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
|
Paşam valla buralarda yok ben genelde beylıkduzu tarafına seyehate cıkarım gece :D orada var gıttıgımde de kesınlıkle doldururm :D bu cıvarda hıc gozume carpmadı daha nedense :D
|
||
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
||
![]() |
||
|
mesut kanka ekledim resimleri gör bak
![]() |
||
![]() |
||
|
Kacırmadım kanka hepsını copy paste yaptım pc me :D Hepiniz aslan gıbı cıkmıssınız :D
|
||
____BLUETAZZ___
||
![]() |
||
gozem ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
|
6 ay kadar önce kuzenim 2006 kangosuna kırsal mazot koymuştu. sonuç olarak yeni enjöktörleri omuzladı 1350tl masraf etti. ful depoda en fazla 5-10 lira fark etmesin diye bu risk alınmaz ![]() |
||
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
||
![]() |
||
mon ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 13 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
|
+- 30 40 km olur herhalde ama seninki hep - 30 40 km olmuş. deponu her defasında tam boşalttın mı ve aldığında her dolumda aynı lt lpg aldımı depo onada dikkat etmen gerek.
|
||
206 2001 1.4 Colorline, Atiker
İlim dahi sanma senindir, Bilim dediğin yalnız Rab içindir. |
||
![]() |
||
|
LPG alırken AYGAZ tavsye ederim arkadaşlar. Aygaz bulamazsanız MOGAZ alın. İkisi de aynı.
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |