![]() |
|
Geyik |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
volkan_uysal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2010 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı volkan_uysal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2011 Saat 22:32 |
Alıntı
![]() çayın liptonlusu, kadının ip donlusu sevilir
********* beni bu saatten sonra hüsnü bile şenlendiremez ****** paran varsa range rover, paran yoksa game over. ******* nefessiz kal,efessiz kalma ***** sen vodafone gibi anı yaşarken,ben turkcell gibi seni her yerde çekemem ****** ve tanrı kadını yarattı ama ,erkek Allah yarattı demedi ... ****** türk kızlarıyla hint kızları birbirine çok benzer, ikisi de öküze tapar ***** milli piyango gibiyim ,herkese vurmam ***** küçük hırsız el feneri ile ,büyük hırsız deniz feneri ile soyar **** aşk, ilkokulda komedi; ortaokulda trajedi; lisede dram; imam hatipte haram ***** iki tost ekmeği kadar yakındık. Ta ki aramıza kaşarlar girene dek ***** gelirken bi 70 lik al kardeşim de,başımızda bi büyük bulunsun ***** ''yediğim salatada bile seni arar oldum.Bir hıyarın eksikliği bu kadar mı belli olur'' ***** 'Sen banka gibisin ,Hayatımı Sana yatırmak istiyorum' **** arabanın ön koltuğundaki çocuklar kazaya, arka koltuğundaki kazalar çocuğa sebep olur |
|
307 XT 1,6 110 BG / 81 BF 307 |
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kız o kadar kekeme bir kızdı ki,”Ben sizin bildiğiz kızlardan değilim “Diyene kadar bildiğimiz kızlardan olurdu… xD
Ne yaparsan yap, yapmadığın şeyler yaptıklarından daha önemlidir. xD
- arabayı Dikkatli sür, insanın yedek parçası yoktur.
pamuktan prenses mi olur prenses dediğin taş gibi olur
bunlarda benden kardesım :)
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
TURAN61 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Nisan - 1983 Kayıt Tarihi: 12 Haziran 2010 Konum: edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 426 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
2003 Peugeot 307 XS 3k (RC Style) 22EC327
05073069083 KDC! Yokohama,Kenwood,Sparco...Güncelleniyor.. |
|
![]() |
|
se®k@n ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Eylül - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Konum: Ankara|Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
Heuhe..
![]() |
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
iyiymiş sabah sabah
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
sen vodafone gibi anı yaşarken,ben turkcell gibi seni her yerde çekemem
Güncel güzel bir espiri olmuş. |
|
![]() |
|
süper ![]() |
|
![]() |
|
++
![]() |
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |