![]() |
|
106 gti 306 gti ama bu git gerçekten |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
bydennis ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2011 Saat 12:56 |
arkadaslar ilk konudaki görüşleriniz için çok tşkr ederim karar vermemde çok yardımcı oldunuz o araç gti deilmiş onuda öğrendim kusura bakmayın ama bu araç gti bundan eminim buna ne dersiniz?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-peugeot-306-keyfe-keder-acelem-yok-35172118/detay buda benim 106 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-bluee-mauseee-41302488/detay |
|
![]() |
|
bydennis ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
306 nın ne ayrıcalığı varki 106 dan ? onuda mrk ediorum
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
benzin konusunda sıkıntın yok anladığım kadarıyla:)))
|
|
![]() |
|
benzin farkı var:)2000 motor 167 ps nerden baksan şehir içi 40-50 krş arası yakar. vergi dezavantajın olacak. ayrıca 98 model 145000 deki arabaya göre ne fiyattır o!!! fazla. eğer 15,5 paran varsa 2-3 daha cık bora comfortline bin derim. hemde 98 üstü olur.
|
|
![]() |
|
benim 106 da ondan az yakmıo gazla benzin ibrasi aynı ilerlio geçen birsii yazmıs 20 tl ile 100 km yaptım die 3 gün uyuyamadm :)
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
her türlü 106 gti bence ama linkteki 106 degil. sunroof suz 106 alma o zevki bir kenara atma.
bildigim kadarıyla artı eksilerini söylim geri kalan karar senin. 306 gti deri koltuk sunroof var yükseklik ayarlı direksiyon var filtre sesi bile 106 ya göre daha tok ve güzel egzoz seside aynı sekilde 2000 cc ayrıcalıgı tabiki 6 ileri şanzımanı var kasa daha oturaklı. maksimum hız daha yüksek. Modifiye olanakları 106 ile aynı. eksileri yakıtı çok yüksek yılların getirdiği bir ağırlık var. Parçasını bulmak 106 ya göre daha zor. Parça fiyatları 106 ya göre daha yüksek. satması 106 ya göre daha zor. 106 kasa çok hafif hızlanman seri yol tutuşu da 306 ya göre küçümsenmeyecek kadar iyi modifiye olanakları yüksek parça fiyatları makul seviyede yakıtı gidişine göre hakkını verir. Parçalarını bulmak çok zor degil. kullanımı çok zevkli fakat sunrooflu almanı öneririm. eksisi bana göre yok. 106 yı kullandıktan sonra çıkabilecek ufak tefek sorunlar gözüne batmaz. Ama güzel ve sunrooflu bir 106 almanı tavsiye ederim. Mümkün olduğu kadar yüksek model almaya bak. 97 model almanıda tavsiye etmiyorum. |
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
gökhana katılıyorum 306ların son sahipleri olabilirsin
|
|
![]() |
|
redlinemst ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı redlinemst
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
@ Bydennis
Özelden pm atıyorum bi göz at
![]() |
|
![]() |
|
yaa msj attiğin için çok saol harbiden mükemmel
106 gti benim işte tek eksiği sanroof yok ama motoru kusursuz 3 ayrı ustaya gösterdim alabiliceğin piyasadaki en temiz gti dedi satmak istemiorum ölesine koydum teklifleri görüorum sadece gelen teklifleride arkadaslarım yani sizlerle beraber değerlendiriorum aracın resimlerini ben çekmedim ama bu resimlerdekinden inanın çok daha güzel ve egsoz sesini duymanızı isterdim gerçektin bi sonraki bulusmaya allah izn verirse katılıcam
|
|
![]() |
|
[QUOTE=maverick sbd]
benzin farkı var:)2000 motor 167 ps nerden baksan şehir içi 40-50 krş arası yakar. vergi dezavantajın olacak. ayrıca 98 model 145000 deki arabaya göre ne fiyattır o!!! fazla. eğer 15,5 paran varsa 2-3 daha cık bora comfortline bin derim. hemde 98 üstü olur. [/QUOTE]
arac genelde duzgun gorunuyor. tabıkı yakından ıncelemek lazım. sen 145000 km de araca o para cok dıyorsunda pekı kaca vermesı lazım??? sen olsan kaca satarsın. ayrıca 98 model daha az km de olmasıda cok cok zor.
98 temız 106 gtı lar kaca satılıyor? tursu olmusları 12-13 lıra. ayrıca 106 ıle 306 kıyas olacak arabamı yanı ? bırısı pugda o yılın en ufak aracı dıgerı yıne o yılın en suratlı aracı yanı. ayrıca gıdıp bora ıle kıyas etmıssın hıc olacak ıs degıl yanı. arkadas spor araba bakıyor bora ıle ne ısı var. ayrıca boraya da benzınle bın 50 kr yakıyor bırde kagnı arabası gıbı gıtmıyor
![]() bence 306 gtı cok temız ve orjınal ıse 15e kadar hakkıdır. orjınal aracın degerı farklı olur. pıyasada temız 2000 1.6 platınıum a 14-15 ıstıyorlar...
bır ara ızmır otobanda gıdıyordum. arkadan grı bır 306 sellektor yaptı. pek ıplemedım. bende ıyıce gazladım 210 cıvarı gıdıyorum eleman hala arkamda olunca cekıldım kenara herıf korna caldı selam verdı gıttı. amcam meger modlu gtı mıs... uzadı gıttı.
306 gtı dedın mı makıne saglamsa 250 ye kadar yolu var... Düzenleyen cecoli - 28 Ocak 2011 Saat 20:07 |
|
![]() |
|
abi bu 106 ile 306 gti ler çok konusuluo gerçekten ama 106 daha seri yapılan yorumlara göre kalkısta felan 306 1 ile2 den sonra sahneye çıkıo oda sanki motor gücünden kaynaklanıo yani kalkısta 106 tokatlicak arac sanki çok az gibi ne dersin ? galiba ben gti ler arasında en iyisini almısım
|
|
![]() |
|
106 gtı cok daha hafıf olmasından dolayı ılk harekette cok ufak bıraz daha atak olabılır ama oyle tokatlayacak kadar degıl... |
|
![]() |
|
kalkıstan behsediorum vites büyüdükçe 106 geriliyo onun farkındayım ama ufak mod işlemleriyle oda giderilir bence
|
|
![]() |
|
redlinemst ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı redlinemst
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bydennis
Hocam özetle şöyle diyim ; Eğer ileriye dönük motor ve mekanikle oynarım prof iş yapıcam ben para harcayıp arabamı yürütcem,roll-drag kovalıcam dersen kesinlikle 106 gtı derim önü çok çok açık bi araba :)
Ama yok bizden geçti o işler ben zevk için bincem bana tat versin zevk versin dersen kesinlikle 306 gtı.
Ha bu demek olmuyorki 106 düz bir araba hayır oda zevkli bi makina ama 306 yla arasında bi kaç gömlek fark var bence.Emin ol 306 dan inip 106 ya bindiğin zaman Go-kart a binmiş gibi olursun :)
Ama sakın acele etme heleki 306 alman için çok temiz bulman lazım.Şasesi direkleri sağlam yürüyeni motoru sağlam,elektriksel donanımı sağlam bulman lazım ki alasın.Bu tarz araçlarda 16-17 den aşağı değil malesef
![]() |
|
![]() |
|
Aytaç ![]() 2. Vites ![]() ![]() GTI Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 444 |
306 gti bence gti sınıfının en yakısıklısı.. |
|
StOcK 99 106 S16/GTI
|
|
![]() |
|
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
piyasada diri 306gti çok az bu gösterdiğin araç allanmış pullanmış ama yorgun olduğu herhalinden belli temiz bi 306 bulsan bile araban sorunsuz ken niye başına dert açıcan sunrof da sorun değil uzun bi piyasa araştırması yaparsın en ucuz ve sağlamı hangisiyse takılır gider
|
|
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
|
![]() |
|
ya simdi yaz gelio manitalar sevio bu sanroff olayını neyse ama haklısın masrafsız arac vercem onun aracı elimde patlicak belki hem daha çok yakıomus en iyisi 106
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |