![]() |
|
307 angel yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kabusizmit ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Eylül 2010 Konum: Bursa/Gemlik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 113 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kabusizmit
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Ocak 2011 Saat 22:27 |
Arkadaşlar 307 me krom zeminli angel alıcam fakat buhar yapmasından yada içine su almasından korkuyorum .Piyasada çok buhar yapmış angel görüyorum 350 tl para verip bide buhar yaparsa diye korkuyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.
|
|
![]() |
|
TURAN61 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Nisan - 1983 Kayıt Tarihi: 12 Haziran 2010 Konum: edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 426 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
buhara kafanı takma.eger arkada tahlıye delıklerı varsa far calıstıktan 5 dk sonra yok oluyor buhar
|
|
2003 Peugeot 307 XS 3k (RC Style) 22EC327
05073069083 KDC! Yokohama,Kenwood,Sparco...Güncelleniyor.. |
|
![]() |
|
kabusizmit ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Eylül 2010 Konum: Bursa/Gemlik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 113 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kabusizmit
![]() ![]() ![]() ![]() |
Birde xenon olunca garantiden çkıyormuş.Ne alaka anlamadım.Farları alacağım yeri aradım adam buhar ve su için silikon sık birşey olmaz dedi..
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
hiç düşünmene gerek yok. Aldığın angelları taktırmadan etrafına güzelce silikon çektir. Su almaz buhar yapmaz. 206 ma taktırmadan önce silikonlatmıştım. Şuan çok rahat kullanıyorum. |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
zaten bu tür parçaları satan firmaların çoğu garanti işini sevmiyor. Distribütör adı altında bu ürünleri Türkiye' ye getirten firmalar çok yüksek adetli getirmiyor. Burda arızalı veya sorunlu çıksada uğraşmak istemiyorlar. Çok zorlarsanda yalandan temizleyip silikonlayıp gönderiyorlar. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kabusizmit
Teşekkürler
|
|
![]() |
|
pug307_26 ![]() 2. Vites ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pug307_26
aynen buhar yapmıyan angel yoktur gibi sıkıntı yapılıcak bi durum dedikleri gibi tahliyeden kısa sürede atıyor içine sinmezse kaliteli bi silikonla çevrelersin böyle bi sıkıntın olmaz şimdiden hayılı olsun
![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
krom alma sıyah al
|
|
![]() |
|
badcombatant ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Aralık - 1988 Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2010 Konum: İST-Sultanbeyli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı badcombatant
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
my.ozkara ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ocak 2011 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı my.ozkara
peki uygun fiyata ve kaliteli bir angel far satan yer varmı bildiğiniz?
|
|
Peugeot 307 2005 1.4 HDİ XR
Şeytan Kırmızı 84.000 km |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
bu konuyu daha önce forumda görmüştüm vede orada da yorumlarım vardır. çoğu angeller dandik oluyor bence tavsiye etmem. en güzeli fara mercek uygulaması yaptır içinide siyaha boya en kalitelisinden fıstık gibi olur.angel alıp başın ağrıyacağına mercedes bmv mercekleri ile gece on numara aydınlatır önünü ayrıca kimsenin gözünüde almaz. güzelde durur. fikir senin.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
ceronimo1978 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Ocak - 1978 Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ceronimo1978
Sonar marka kullanıyorum. Sadece far ayarı manuel yapılıyor. Onun dışında şükür sıkıntım yok.
|
|
![]() |
|
307P ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
Nasıl ayarlıyoruz peki? |
|
![]() |
|
307P ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
Nasıl ayarlıyoruz peki? |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |