![]() |
|
Satılık 307 1.4 HDI XR 2003 MODEL |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |||||
neo2400 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2010 Konum: Gebze-Tuzla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Ocak 2011 Saat 02:18 |
||||
Arkadaşlar merhaba, En son fiyat 16.500 TL'dir.
Uzun zamandır kullandığım mavi boncuğumu işim dolayısıyla satıyorum.
Kendisinden ayrılmak zor olacak ancak, işimi geliştirmem için aracımı gözden çıkarmam şart.
İlgili ilan aşağıdaki linkte mevcuttur.
Site vasıtasıyla almak isteyen dostlarımla daha iyi anlaşabilieceğimizi düşünüyorum.
Aracımın tavanı hariç boyalıdır.Ancak boya kazadan değil sadece çiziklerden dolayı yapıldı.Değişeni yoktur.Aracın boyadan önce, astarlı hali ve sonrasına ait fotolar mevcuttur.Aşağı yukarı 100'e yakın fotosu var.Aracımın özellikleri zaten ilanda yazıyor,ilgilenecek arkadaşlar telefon ilede bilgi alabilir.
Herkese keyifli forumlar.
Saygılarımla
Deniz Reyhan
Düzenleyen neo2400 - 04 Şubat 2011 Saat 11:17 |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
beveta ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
hayırlara wesile olur inşallah...
|
|||||
![]() |
|||||
neo2400 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2010 Konum: Gebze-Tuzla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
||||
Hayırlısı evet, aslında ben müzelik olarak saklamak istiyordum ama :)
Peugeot'a binen çok alışıyor bu arabaya...Diğer araçlar ilgi çekmiyor,duruşu,yakıtı donanım zenginliği ile farklı bir araç...Offfff offfff :)
|
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
beveta ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
||||
gerçekten öle ön camının genişliği en basit örneği sağlık olsun...
|
|||||
![]() |
|||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||||
Deniz abı ne o gozukmuyorsun bayadır :) muzık sıstemını saysana bana sıstemı alırm senden bakarsın :)
|
|||||
![]() |
|||||
||||
hayırlı satıslar...
|
|||||
![]() |
|||||
||||
Kardeşim iyiyim valla iş değişikliği falan olunca kendi derdime düştüm giremiyordumda siteye uzun zamandır.Hatta dedim ki Emrah bana küsmüş heralde Organizasyon olmuş çağırmamış bile beni :)Müzik sistemini alan kişiye hediye edeceğim,yok ben kabul edemem bu hediyeyi falan derse bende sana hediye ederim kardeşim..:)
|
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
||||
|
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
||||
yaf adam kabul etmem dermi ![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
hayırlı satışlar kardeşim...
umuyorum dilediğin fiyata değerini bilen birine satarsın güzel bir araç... maşallahı var |
|||||
![]() |
|||||
Faruk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 801 |
||||
bunun için hayırlı satışlar,inş. ilerde daha iyilerini alırsın.
|
|||||
2007 PEUGEOT 307 SW 1.6 110 BG HDİ PREMİUM GRİ
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI dizel gibisi varmı???? |
|||||
![]() |
|||||
||||
![]() ![]() Düzenleyen neo2400 - 27 Ocak 2011 Saat 15:37 |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
||||
recebın yerı on numara haha ![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
İnşallah abicim, Zaten işlerimi toparlıyayım, 308 düşünüyorum yine...
|
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
||||
Ama öle 100 gram etle kurtulamazsın
![]() ![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
mertbarış ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mertbarış
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
hocam aracın arızası vs bir seyi varmı aracınıza baktırmak kosuluyla talibim emrah
|
|||||
![]() |
|||||
||||
|
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
||||
Satış Günceldir.
|
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
muratgulen07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2010 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 619 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratgulen07
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
hayırlı uğurlu olsun sizede alıcıyada..
|
|||||
3'07 1.6 hdi 110 HP 0 RH(+)
507 207 00 27 MuraT GÜLEN |
|||||
![]() |
|||||
||||
|
|||||
|
|||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |