![]() |
|
2006 307 1.6 HDİ Premium Pack |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
just307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2011 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Ocak 2011 Saat 19:22 |
selam ark lar yarın kismetse bir araca bakmaya gidecem başlıkta belirtmiş oldugum araç bu araç olmasada 2006-2007 Siyah dizel premium almakta kararlıyım.
Peugeot resmi sitesinde 307 artık olmadıgı için bu aracın donanımı tam olarak nedir bilmiyorum internet satış ilanlarında herkes kafasına göre işaretlemiş hiçbiri birbirini tutmuyor bu aracın standart donanımları nelerdir bilgilendirirseniz sevinirim,hayırlı forumlar herkese.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadasım hayırlısı olsun ama kendını tanıtırsan daha ıyı yardımcı oluruzz...
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
aramıza hoş geldin kardeş
kendini detaylı bi tanıtırsan sana çok daha iyi destek vermemiz açısından |
|
![]() |
|
just307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2011 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
Yeniden selamlar herkese,adım musa elazıg da görev yapıyorum polisim 28 yaşındayım evliyim,umarım yeterli olmuştur.
Bahsetmiş oldugum aracı satın aldım araç 2006 Model 1.6 HDI Premıum 110 BG 55.000 binde metalik siyah,tamamen orjinal herhangi bir modifiye yok yanlızca cam filmi ve belki 3.5 luk HR marka spor yay taktırmayı düşünüyorum.
Şuan tek sorunum turbodan gelen hafif ses servisteki usta ufaktan ötmeye başlamış ilerde değişmesi gerekebilir gibisinden birşeyler söyledi 55 binde olan bir aracın turbosunda böyle bir sorun olabilirmi ?
Ayrıca turbonun ömrünü uzatmak için neler yapılabilir BorPower falan işe yarar mı acaba ?
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
aracın okadar yeni ise kitapçığıda duruyordur, eğer kitapcık yoksa da sitede 307 kullanım klavuzu var oradan 2001 den 2008 e kadar bütün modelerin ayrıntılı bir şekilde anlatımları mevcut oraya bakarak aracını daha dedaylı öğrenebilirsin.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
tşkler cvp için peki. turbo ile alakalı olarak ne yapabilirim ötmeye başlamış diyorsunuz
|
|
![]() |
|
Osman307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2011 Konum: 07.ANT---06.ANK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 78 |
abı bende 2007 premıum sıyah var şeytan kulagına kursun tık demıyo şimdi yapmaya basladım jantları falan degıstırdım ındırıcem bırazda bu kadar tatlı olamaz bı araba orjınallıkte makyajda arabaya cok yakısıyo donanımlarıda guzel arac temızse al gec hıc arkana bakma rahat edersın.. sıkıntı olursa zaten P.T. aılesınde bı forum acman yeterlı hemen sorunun cevapları gelıyo... Hosgeldın bu arada... ;)
|
|
HAYATI SUNULDUGU GIBI YAŞAMAYACAKSIN YA KURALI SEN KOYACAKSIN YA KURALSIZ OLACAKSIN...!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |