![]() |
|
Berbat Pug'lar |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
phaselispa ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Nisan - 1986 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı phaselispa
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Şubat 2011 Saat 00:07 |
üstten puding dökmüşünde alta dogru akıyo gibi
|
|
2005 PEUGEOT 206 FELİNE 1.4 HDİ
Dahi anlamıdaki de ayrı yazılır Alex "De" Souza |
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
![]() ![]() ![]() ![]() |
evet gerçekten ilginç.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
Yusuf Tekoglu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 22 - Ocak - 1992 Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2010 Konum: Çamlıca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yusuf Tekoglu
Türkiyeden İğrenç Bitane Pug Paylaşıcam Sahibindenden Gözüme ÇArptı http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-modifiye-araclar-otomobil-body-kit-206-xt-42804315/detay |
|
Honda Gibi Gazlarım BMW Gibi Yanlarım...
Mercedes Vito 112 CDI VIP 34 CTC 01 |
|
![]() |
|
Faruk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 801 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bişeye benzememiş. |
|
2007 PEUGEOT 307 SW 1.6 110 BG HDİ PREMİUM GRİ
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI dizel gibisi varmı???? |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Bu nasil
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Faruk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 801 |
neden uğraştılarsa bunlar için
![]() ama komik ve ilginç olmuş ![]() |
|
2007 PEUGEOT 307 SW 1.6 110 BG HDİ PREMİUM GRİ
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI dizel gibisi varmı???? |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
yav resmen 206 ın bütün karizmasını yerden yere vurmuş tamam anlıyorum citroen pug aynı firma ama yinede yakışmamış
|
|
![]() |
|
![]() ![]() Düzenleyen albaydemircan - 27 Ocak 2011 Saat 10:11 |
|
![]() |
|
kesinlikle photo shop değil adam resmen yaban domuzuna çarpmış
|
|
![]() |
|
arac photoshop degıl orjınal . chına cıtroen c2 al sana lınkı
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Bu resmin pek modifiyeye girdigini dusunmuyorum ama paylasayim dedim. Boyle bisey mumkun olabilir mi yoksa photosop mudur? Garip geldi bana. Eger gercekse yazik olmus hayvancagiza ve tabi arabaya da.
![]() |
|
![]() |
|
emaftermath ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emaftermath
Özellikle ilk fotodaki araç berbat...
Takibindeki fotoyu görünce cinnet geçirdim...Arkadaş bu kadar mı saygısız olursun aracına...
![]() |
|
![]() |
|
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
bu arabalara ruhsat nasıl çıkıyor anlamıyorum. modelini geçtim markası bile belli değil.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
insan bunları niye yaparki yaaa |
|
![]() |
|
bende modifiyeyi çok severim ancak arabanın namusuyla bu şekilde oynanmaması lazım bence
ırzına geçmişler resmen güzelim arabaların ![]() |
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
berbat olmus ya :s mod yapıosan yakısanı yapacaksın mıllet abartmayı cok sevıyo heralde :S
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
orjinalik gidince nekadar kötü oluyor modifiyede orjinali bozmadan yapılmalı çekiçinin üstündeki 206 citreon kırması photoshop bence eski farın çizgisi gözüküyor alttan |
|
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
|
![]() |
|
Bi tane daha:
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bunlar ne yapmaya çalışmış anlamıyorum...
iğrenç olmuş araçlar |
|
![]() |
|
en alttakı cıtroen ve pug karısımı araba kesın cınde yapılanlardandır. orda cok farklı modeller var... gecenlerde sıtelerı karıstırırken bır xsara modelını gordum cok degısıktı. on tarafı c4 e benzıyor ama ıcı aynı :))
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |