![]() |
|
yolda kaldım yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fahrikem ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Ekim - 1980 Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2010 Konum: KÜTAHYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Ocak 2011 Saat 22:28 |
pejo 206 araçımla benzin aldıktan sonra çalıştırdığımda araç çalışmadı gösterge ışıkları çok fersiz yandı marşa bastığımda tık tık diye ses geliyordu uzaktan kumanda anahtar kilitleme yapmıyordu arkadaşın aracının aküsüyle aküyü takviye ettik araç çalıştı eve kadar stop ettirmeden getirdim sorum şu sorun aküde mi yoksa şarj dinamosundamıdır arkadaşlar
|
|
![]() |
|
bydennis ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben hafta sonu sarj dinomosuyla ilgi sıkıntı yasatim anlatım sana
aracım 106 gti
aracın çalıstırdığımda akü ısığı yanıyordu ve birde sarı ısık vardı onun ne ısığı olduğunu bilmiorum eğer sarj dinomosu bozuksa arzalandıysa aracına takviye yaptıktan sonra çok kısa zamanda yine seyir halinde olsan bile istop eder bence sarj donomonda sorun yok eğer böle istop etmiyorsa |
|
![]() |
|
fahrikem ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Ekim - 1980 Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2010 Konum: KÜTAHYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
Aküyü takviye ettikten sonra 5 km kadar yol gittim eve geldim araçı stop ettim tekrar çalıştırdığımda yine marş basmadı
|
|
![]() |
|
bydennis ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
bence sorun aküde ama burda çok daha tecrübeli arkadaslar var bnm basıma gelen olayı anlattim ben ama çok büyük bi sorun deil için rahat olsun o konuda 1 saatlik işi var ancak zahmetli biras takviyesi makviyesi sıkıntı yani insalla sadece aküdedir sıkıntı bide 106 deildir insalla çünkü çok ters yerdeymiş dinomosu
|
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Araç çalışırken kutup başının artı olan kısmını sök stop ederse motor sarj dinoması ile alakalı bi sorun vardır stop etmez hala çalışıyorsa ya aküdendir yada i yerde elektrik akımını çeken birşey vardır kontrol ettirmenizde fayda var..
|
|
|
|
![]() |
|
g-demir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
Süper mantık! denemeli...
|
|
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
kasnak da kaçırıyor olabilir sanırım buda kronik arızalardan birisiymiş. ama 106 farklıysa bilemem.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Evet sorun aküden çıktı usta şarj dinamosunu çölçtü normal vermesi gereken volatajı veriyor fakat akü arızlanmış değişti düzeldi fakat akünün kutup başı söküldüğünden teyp şifre istemeye başladı onu halletmeye çalışıyorum artık
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hadi hayırlı olsun kurtulmussun
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |