|
2004 1.6 TRIPTRONIK XT PREMIUM PAKET |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
juventa
1. Vites 14 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2010 Konum: KAYSERI Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 25 Ocak 2011 Saat 15:44 |
Merhabalar 2004 model 307im var, arabama aşığım :)
Aracıma ANgel almak istiyorum tabi sonra XENON da Angel için; http://urun.gittigidiyor.com/Peugeot-Pejo-307-Siyah-Angel-encil-Eyes-On-Far_W0QQidZZ32895839 http://urun.gittigidiyor.com/Junyan-Peugeot-307-2001-2006-siyah-taban-angel_W0QQidZZ33434867 http://urun.gittigidiyor.com/PEUGEOT-307-2002-2006-SIYAH-ANGEL-FAR_W0QQidZZ15840875 gibi ürünler var sizin tavsiyeniz ne olur? GG den başka alım yapabileceğim yer varmı bildiğiniz acaba? XENON olarak ise ne marka ve kaç K tavsiye edersiniz Beyaz için. 6000 iyimidir? Bildiğiniz gibi 307 lerde Kısalar H7 uzunlar ve sisler H1 kaç tane XENON almam lazım? gg den yada başka bir siteden örnek verebilirmisiniz? SOn olarak Kayseri de Gösterge Led Rengi değiştirebilecek birileri varmı tanıdığınız :)
|
|
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bence bunları bir kenara bırak, fara mercek taktır. hazır farlardan biraz daha pahalıya gelir ama daha kaliteli ve orjinal olur.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
juventa
1. Vites 14 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2010 Konum: KAYSERI Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
teşekkür ederim. Başka fikri olan varmı acaba?
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sana katılıyorum. mumkunu varsa bı-xenon mukemmel olur. eger angel far alınacaksa ucuzunu degıl kalıtelısını aramak lazım. bazılarında mercekler cok kalıtesız oldugundan gorus kalıtesı dusuyor, ayar tutmuyor, far motoru olmuyor ve orjınal farı aratabılıyor.
|
|
juventa
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
peki bi-xenon adresi verebilirmisiniz gg de göremedim 307 için benim h1 ve h7 kısa uzunlar ama sadece h4 bulabildim oda bana uymaz :) birazda cehaletimi bağışlayın bu konuda
|
|
PEUGEOT TURKEY KAYSERI
2004 1.6 XT PREMIUM ŞEYTAN KIRMIZI |
|
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sahibinden.com a gir orada ilkeri bul. adam orjinal farını kesip biçip bi-xenon yapıyor çok da kaliteli oluyor. ilk fırsatta bende farlarımı bu şekilde revizyona sokacağım.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
juventa
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hocam ilkeri bulamadım :) sana zahmet link versen?
|
|
PEUGEOT TURKEY KAYSERI
2004 1.6 XT PREMIUM ŞEYTAN KIRMIZI |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |