![]() |
|
307 ALARM SORUNU |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
muratta_firarda ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2010 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratta_firarda
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Ocak 2011 Saat 11:54 |
Slm arkadaşlar aracım 2004 307 XT geçen gün elektrikciye gittim alarm ve mid taktırmak için. alarm montajında kablo şase yapmaması için kutup başını sökmüşler. sonrasında yaşananları tam bilemiyorum ama 6 saat sonra ustaya gittiğimde aracım hala bıraktığım gibiydi. Sonra usta bana araca versiyon atmamız gerektiğini söyledi Beyin sıfırlamış. İstanbulda SANKO Sanayi sitesinde ustaya götürüp aracın beynini aldılar ve sorun nedir dediğimde ' ENTEGRE YANMIŞ ' dedi arızalar tam anlamıyla halledildikten sonra alarm montajına devam ettik ama alarmı devreye aldığımda camlar ve sanruff kapanmıyor. ve cam kaldırma modülü takalım dedim ama olmuyor dedi. bu konu ile ilgili bilgisi yada alarm taktıran tüm camlar dahil sanrufu kapanan 2004 307 XT kullanan varsa yardımlarını bekliyorum. ALARM DEVREYE ALININCA CAMLAR DAHİL SANRUFF NASIL KAPANIR...
|
|
PeUgEoT YaŞaM TaRzIdIr...
VaZgEÇiLmEz...... |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende aküyü söktüğümde aynı sorun olmuştu. camları ve sunroofu tanıtman sıfırlaman gerekli camları tam indirip daha sonra düğmelere 5-6 saniye bas. daha sonra camları tam kaldırıp kaldırma düğmesine 5-6 saniye bas ozaman camlar ayarlanmış sıfırlanmış olur. sunroof için de açıp kaparken döndürdüğün düğmeyi içeri doğru basılı tut sıfırlanacakdır. daha sonra camları açıp aşağı in kapıları kitle camlar ve sunroof kapanacaktır.bilmeyenler için önemli hatırlatma. ya kapıyı kitleyince arkasından birdaha uzun basınca camlar kapadır yada kapıları kitlerken bastığımızda hiç elimizi çekmezsek camlar kapanır. bir kere kısa basınca kitleme olur camlar kapanmaz.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |