![]() |
|
cam filim |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
aspava ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Nisan - 1962 Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2010 Konum: B.paşa kocatepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Ocak 2011 Saat 22:03 |
|
arkadaşlar çok iyi bir usta cam flim için. avrupa yakası olursa iyi olur.
|
||
Allah Sağlık Para Afiyet Versin Amin ASPAVA
|
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
0216 532 54 22 Anadolu yakasında Üsküdar-Bağlarbaşında şuan en iyisi. a-Class LLumar
0212 452 46 65 Avrupa yakasında Şirinevler uygulmasıda iyidir. Barış Otocam LLumar |
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
|
Dostum kesinlikle llumar marka cam filmi taktır çok memnun kalırsın
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
fiyat konusunda bilgisi olan varmı ? |
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
sahibinden.com da würth diye bir firma sürekli reklam yapıyor gözüme takıldı. 79 tl ye amerikan çizilmez cam filmi diyor, yenibosna koçtaşın orada.
ayrıca teflon kaplamalı boya koruma, motor temizleme ve detaylı iç temizliği yaptırırsan üçü bir arada 179 tl olduğunu söylüyorlar.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
eneslan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 231 |
|
LLumar ları 300-350 TL arasına uyguluyorlar
|
||
Enes
( Peugeot 307 Comfort Technoplus 1.6 110 PS Benzin + Lpg 2006/2 (makyaj)) |
||
![]() |
||
307P ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
|
![]() |
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
|
dostum kendi arabama cok zaman evvel 250 ye cektirmistim llumar servisinden, memnun kaldıgım icin gecen gün arkadasıda götürdüm ona da yaptırdık 350 olmus fiyat ama bi kere yaptırırsın bidaha kafana takmazsın sana o kadar söyleyim, ben işin basında ucuza kacmak istedigim icin, cam filmine en az 500 lira harcadım (parama kıyamadım aksarayda 50 liralık yaptırdım, iğrenc oldu kendim söktüm, 150 liraya baska bi yerde 5 yıl garantili diye yaptırdım heryeri baloncuk oldu, düzelttiler daha beter oldu vs.. ) en sonunda kaliteli llumar film yaptırdım rahata erdim sana tecrubelerimi soylemis oldum aman dikkat et sende
|
||
![]() |
||
307P ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
|
Valla istediği kadar kaliteli olsun ama şahsen ben cam filmine 350 vermem.
|
||
![]() |
||
ceronimo1978 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Ocak - 1978 Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ceronimo1978
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
gecen hafta ceza haberleri varda televizyonda 140 tl idi. Dolayısıyla fazla koyu yapmayın derim. Durumlar sakat |
||
![]() |
||
eneslan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 231 |
|
LLumar RT-25 mi ne yapıldı bana 2 numara istedim . mubarek 3 numara gibi duruyor. Tavan beyaz ama döşemeler siyah . Gündüzleri ön camdan ışık geldiği için sanırım gözüküyorum inşallah cezaları yemem . Sökersem birdaha hiçbir aracımda film işine girmem 2 ay falan oldu henüz. En güzeli fabrika çıkışlı renkli cam . Filme vereceğin para farkını aracını alırken ver aynı şey bence .
|
||
Enes
( Peugeot 307 Comfort Technoplus 1.6 110 PS Benzin + Lpg 2006/2 (makyaj)) |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
arkadaslar banada sorarsanız cam fılmıne pek gırmeyın. cunku polıs eskıye nazaran daha cok dıkkat edıyor.
bence en guzel cozum "bod perde"... begenecegınızı tahmın edıyorum...
|
||
![]() |
||
ceronimo1978 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Ocak - 1978 Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ceronimo1978
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bu cumartesi çevirmeye takıldım. Allahtan polis muhabbet çıktı. Yoksa sökmesi an meselesi arkadaşlar çok sıkı kontrol var bu aralar dikkat edelim.
|
||
![]() |
||
|
dostum bende llumar da 2 ye baktım koyu gibi duruyordu bunun biraz acıgı olsun dedim sana 1.5 yapalım dediler tabi onunda bi adı var da anlamamız icin 1 - 1.5 - 2 fln diolar takıldıktan sonra aksamları icerisi gozukmuyor seninkini düsünemiorm bile =) ve bu arada son günlerde cevirme cok oluyor bende dikkat ettim, dikkatli kullan ;)
|
||
![]() |
||
dbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
|
yakın zamanda hepsı sokturulecek , eger fılm yaptırıcaksanız acık renk sadece gunes koruma amaclı yapın ve ön cama cektırmeyın sımsıyah ıcerısı gorunmeyen araclarınkı sokulecek yazın ozellıkle
|
||
2006 307 HDI 110 HP Premium... (MR T.)
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |